Virus-i

Započeo uinatsvima_, Mart 29, 2017, 12:51:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nakon nekoliko dana nisam instalirao torrent izbrisao sam sve sto mogu u kompjuter ali kada sam upalio ponnovo pojaviju mi se nesto nezz ni ja ali na youtube neke reklame(napp gole zenske...)nezz ako neko zna da to uklonim pm ili ovd u kmontear to je sto posto bilo od torrenta a imam antivirus nisam nista skidao @ANDRIJEVICãƒ,, Negovorim da si ti kriv ali stvarno upalio sam antivirus jeli neki problem? za to
Poslednja Izmena: Mart 29, 2017, 12:55:46 POSLE PODNE od EldooxD

Hitno mi je stvarno nemogu raditi ovako moze mi se desiti nesto sa kompom stalno sam brisao al nisam bio siguran ako neko zna ako treba res cijeli komp samo da ovo nebude koristim adblock za sve ovo ali stvarno ima ovo nenormalno

Ak ti se stalno puni HDD a nema pojma zas nema spasa moras sistem radit jbg stas

Znaci moram ici nekom profesionalcu da to resi a? msm majstoru za komp ??

To nsiam imao do kada nisam skinio Utorentt

Nemoras ic u service sistem dignuti nije tesko imas tutoriale

aha ok brate al nebi imao int ako bi cijeli reinstalirao? windows restart ima program za to na windows-u

Ti se ne mozes rijesiti reklama kolko sam skonto jel?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Da,da to samo da to nebude nerviraju me
Citat: LoOdaK poslato Mart 29, 2017, 16:48:10 POSLE PODNE

Citat: EldooxD poslato Mart 29, 2017, 17:47:53 POSLE PODNE
Da,da to samo da to nebude nerviraju me
Citat: LoOdaK poslato Mart 29, 2017, 16:48:10 POSLE PODNE
Postoji jedan nacin da se uklone, ali ne znam ga samo sam vidio na fb lik napisao, ja msm nesto preko regedit, ali ne znam postupak, probaj naci na yt
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!