Server

Započeo Wizz_Legacy, April 02, 2017, 20:59:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U ovom topicu bih zeleo da vas pitam koji server je najbolji sa HARD RP , da nema ono 400-500 igraca dnevno nego laganica 100-200 jer ono laga mi kao govno udjem na veci server SA, ZG ode FPS sine moj u tri lepe , a igram jake igrice koje ne koce.
Znaci vi napisite ime i IP tog servera ja probam sve pa javim koji sam izabrao :D ... zpo matori
Poslednja Izmena: April 02, 2017, 21:04:38 POSLE PODNE od Mitic ツ

City Of Angels Roleplay (Balkan), City Of Crime RolePlay (Balkan), Los Santos RolePlay (Nije odredjena drzava, igraju ljudi iz raznih dijelova svijeta, trebas znat engleski dobro za ovaj server), inace treba ti UCP da predjes za sva tri servera koja sam nabrojao, trebas neka pravila pisat sa definicihjama i primjerima, pa poslje neku "ic pricu" kakav ti je zivot prije bio i kako si dosao u Los Santos...
Poslednja Izmena: April 02, 2017, 21:06:53 POSLE PODNE od anDroâ„¢

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 02, 2017, 21:02:59 POSLE PODNE
City Of Angels Roleplay (Balkan), City Of Crime (Balkan), Los Santos RolePlay (Nije odredjana drzava, igraju ljudi iz raznih dijelova svijeta, trebas znat engleski dobro za ovaj server), inace treba ti UCP da predjes za sva tri servera koja sam nabrojao, trebas neka pravila pisat sa definicihjama i primjerima, pa poslje neku "ic pricu" kakav ti je zivot prije bio i kako si dosao u Los Santos...
Ja sam za CoC

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato April 02, 2017, 21:06:33 POSLE PODNE
Citat: anDroâ,,¢ poslato April 02, 2017, 21:02:59 POSLE PODNE
City Of Angels Roleplay (Balkan), City Of Crime (Balkan), Los Santos RolePlay (Nije odredjana drzava, igraju ljudi iz raznih dijelova svijeta, trebas znat engleski dobro za ovaj server), inace treba ti UCP da predjes za sva tri servera koja sam nabrojao, trebas neka pravila pisat sa definicihjama i primjerima, pa poslje neku "ic pricu" kakav ti je zivot prije bio i kako si dosao u Los Santos...
Ja sam za CoC
Ja orem njivu 24/7 na CoCu xd imam veh 150k

Igraj na Coc
samo rejv i debele zene

CoC i LS:RP

bilo je lijepo dok je trajalo.