ADSL??....

Započeo amox_line, Avgust 05, 2010, 09:57:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam, jedan problem..Internet mi je ADSL,,,i napravio sam server..al kad kod se diskonektujem u nakon nekog wremena,konektujem,,,udem u SAMP..server neradi...al skonto sam,sad moram svaki put ukucawat client adress ip..a on se non-stop mjenja..to jest sam kad se discc-i konektujem na net...imal kakwo rijesenje za owo??...........pozz za svee..i hvalla ;)

Ako samo ti ides na taj server (test server) onda je rjesenje da upises IP 127.0.0.1 i onda nece imati problema.
Ali ako ocees da ti se nikad ne mjenja i da frendovi mogu gore onda moras platiti nekoliko stotina kuna provideru za staticni IP. Tak da ti je tu isplativije kupiti server.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Avgust 05, 2010, 10:00:30 PRE PODNE
Ako samo ti ides na taj server (test server) onda je rjesenje da upises IP 127.0.0.1 i onda nece imati problema.
Ali ako ocees da ti se nikad ne mjenja i da frendovi mogu gore onda moras platiti nekoliko stotina kuna provideru za staticni IP. Tak da ti je tu isplativije kupiti server.
Isplativije je kupit server ako ces ga koristit kako treba, a ako je za testanje i tako onda je bezveze placat jer kad placas 50kn mjesecno par mjeseci i dode ti kao da si staticni ip platio :D

Nije bas, staticna kosta nekih 200kn mjesecno a server i sam si rekao 50-100kn

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Ruter forward , panda objavio tutorial na ovom forumu .
Zlatni search button .

O cemu ti pricas covjece, citaj njegov problem.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Lakse ti je lepo da kupis host i da uzivas!!!Lepo je upaljen 24 sata i bas te briga. Ovako placas staticnu ip adresu, pokrenes server da bi bilo ljudi treba biti upaljen 24 sata a to ti se neisplati. Host 24 sata za 10 evra 100 slotova, a ovako placas staticnu ip adresu i plus struju  :D

Citat: LordShigi poslato Avgust 05, 2010, 13:45:23 POSLE PODNE
O cemu ti pricas covjece, citaj njegov problem.

Bas sam mu napisao rijesenje problema , koji je sad problem s tobom ?
Kad se kod disconnectuje sa ADSL BiH , ip adresa mu se promjene s tim i IP adresa servera . On manuelno moze namjestit da se to ne mjenja , jednim simpaticnim trikom za modem koji je panda davno objavio ovdje .