RAM memorija

Započeo Stifler ツ, Mart 20, 2017, 14:14:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zaboravio sam jedan jos korak na tom boot tabu ima negdje dole u cosku pise da su sve te postavke permanent ( ako znas engleski naces ) i to samo odštikliraš i ja msm da ce raditi
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ajd probaj s ovim tutorijalom odraditi
https://www.youtube.com/watch?v=GbwVqJH9KQw

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Nema mi toga kao u ovoga na YT,usao sam tu ali nema,ima nesto drugo vezano za RAM,stavio sam Enabled ali opet isto

Nmg ti više baš puno pomoći, samo reći razloge zbog kojih se to dešava:
Neki ureÄ'aji tipa integrisana grafička koriste memoriju i ona je rezervirana za njih
Bios verzija i postavke
I mogućnost matične da podnese ram

Sad ti mozes malo na netu istraziti

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Kompjuter ti nije skenirao tj nije Indetifikovao taj 3/4 ram tako je i mn imam 6gb pokazuje 5gb ali sam zadovoljan
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Ali ako su isti svi ramovi trebalo bi sve identifikovat
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!