[WIP] Old Elite RolePlay

Započeo Andrijevic SKAMER, Mart 07, 2017, 20:38:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

- O NAMA -

- Old Elite zajednica osnovana je 2016. godine od strane Andrijevica, na modu se radi jos uvek, a ovo su neke stvari koje cu vam pokazati

â—‹ Vlasnik: Andrijevic
â—‹ Skripter: Andrijevic
â—‹ Maper: N/A

- POSLOVI -
Citat- Legalni poslovi -

1. Bus Vozac
2. Mehanicar
3. Smecar
4. Gradjevinar
5. Farmer
6. Dostavljac
7. Pilot
8. Voza Goriva
9. Cvecar
10. Ribar
11. Rudar
12. Pizza Dostavljac

- Ilegalni Poslovi -

1. Diler Droge
2. Diler Oruzija

- Bus vozac ima duznost da prevozi putnike. Gradska linija, obilazak poznatih lokacija po Beogradu. Medjugraska linija, prevoz do Sarajeva i Zagreba zatim natrag u Beograd.

- Mehanicar ima duznost da popravlja vozila igracima. Pozivanje mehanicara /call 555.

- Smecar ima duznost da skuplja smece po Beogradu, kada skupi smece mora odvesti kamion do deponije i tamo ostavi pokupljeno smece.

- Gradjevinar
ima duznost da prevozi cement po gradovima.

- Farmer ima duznost da prevozi mleko po Beogradu, radi kombajem ili traktorom.

- Dostavljac ima duznost da kombije prevozi robu po firmama, kako bi igraci imali mogucnost da koriste firme.

- Pilot ima duznost da Avionom prevozi putnike po Sarajevu i Zagrebu i zatim se vrati u Beograd.

- Vozac Goriva ima duznost da prevozi naftu po Beogradu,Sarajevu i Zagrebu, kako bi igraci imali mogucnost da koriste pumpe

- Rudar ima duznost da kopa po rudniku i zlato koje nadje preradi i proda u BG Zlatari.

- Cvecar ima duznost da posadi cvece zatim ga ubere i odveze u BG Cvecaru.

- Ribar ima duznost da upeca ribu, zatim je spakuje u pakete i odveze u BG Ribarnicu.

- Pizza Dostavljac ima duznost da prodaje pice od kuce do kuce i tako zaradi novac.

- Diler droge ima duznost da sadi drogu (Travu i Kokain ), zatim proda igracu ili koristi za sebe kako bi napunio zivot.

- Diler ourzija ima duznost svercuje materijale i od tih materijala pravi oruzije i prodaje igracima ili koristi za sebe.

- NEKI SISTEMI -

â—‹ Parking sistem na svim poznatim mestima ( Banka,Drzavna Lutrija,Opstina itd.) parking se mora platiti. Kada ukucate /parking izlazi vam dialog gde birate koliko minuta zelite da parkirate vase vozilo. Ako neplatite parking, Parking Serveris vam moze oduzeti vozilo i morate da platite kaznu.

â—‹ Bolnica kada umrete pojavice vam se Textdraw " WASTED " u GTA 5 stilu, zatim vas prebacuju u bolnicu gde se vrsi operacija zatim vas pustaju na kucno lecenje.

â—‹ Trafike Na trafici mozete kupiti SIM karticu,Imenik,Kredit i ostale stvari koju su veoma potrebne.

â—‹ Igra na srecu Igra na srecu (bacanje kockice) je strogo zabraljeno na javnim mestima, Policija moze da vas uhapsi ( WL 4 )

â—‹ Imovina Na serveru mozete posedovati kucu,kola,firmu ili sfirmu.

- SLIKE -

- PREZENTACIJE -

â—‹ Posao Cvecar

â—‹ Posao Ribar

Uskoro jos prezentacija !!

Uskoro ce biti jos slika, tema ce biti bump-ovana.

samo rejv i debele zene

Dobar opis, svidja mi se mod po slikama, ovo u fazonu OS i Balkan Expressa? i pogledaj pp.

Citat: anDroâ,,¢ poslato Mart 07, 2017, 20:46:10 POSLE PODNE
Dobar opis, svidja mi se mod po slikama, ovo u fazonu OS i Balkan Expressa? i pogledaj pp.
Trudim se koliko mogu da nesto prekopiram, pomazu mi Old School,Balkan Express,Balkan Extreme modovi
samo rejv i debele zene

- Obavestenje

Tema zakljuana iz razloga sto mi je neko bio na racunaru ili se nesto samo sjebalo, od 60k linija u PWN fajlu imam samo 30k sto znaci da je pola moda obrisano, ni jedan posao nije ostao ni jedan sistem sve je neko obrisao i save pwn fajl, ja imam amx fajl sa svim komandama ali mi nista ne znaci. Ne samo to, vec se sva igrica poremetila.
samo rejv i debele zene