HITNO

Započeo bombaca, Februar 26, 2017, 23:31:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:  Sirmium Arena
Detaljan opis problema: Pa ovako, kada ubacim mod ovaj od sirmium arene, ima mi banka. Cim ja editujem mod tj promjenim iz Sirmium Arena u neko svoje ime i udjem na server nema mi banke nikako. Vratim na sirmium mod bez edita ima banka..
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Mozel iko da pomogne, hitno je..

De objasni malo bolje ne kontam kako?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Buraz sad ovaj mod sirmium arena.
Ubacim mod bez da ga editujem, kad kazem editujem tj. da promjenim npr ako pise Sirmium Arena da piše Bombaca.
i udjem na server sve normalno, portam se do banke. Banka ima.
Eh sada kada ja editujem tj. promjenim ime iz Sirmium Arena promjenim da piše Bombaca. i sve lijepo editujem i compile mod. ubacim mod udjem na server nema mi banke uopšte je ne ucitaje, nema ni ulaza ništa znaci. A u skripti ima banka. Isto sve

A jel ti ucitava sve plugine?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ucitaje sve plugine, ne kontam u cemu je problem..

Znaaaaal bilo ko u čemu je problem -.- ::) ::) ::)

Verovatno je do streme-ra, daj nam server_log  ;D
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVIC poslato Februar 27, 2017, 16:19:23 POSLE PODNE
Verovatno je do streme-ra, daj nam server_log  ;D
eto buraz server log

Za sta je ova fs sto je ne ucitava??

Ne znam, al jebeno ne kontam zasto ovaj mod zafrkaje. Znaci samo promjenim ime znaci samo ime mjesto sirmium u bombaca. i udjem na server nema banke, vratim na sirmium ima banka :O

LOCK!

ÄŒitaj pravila!

TakoÄ'er vama ostalima bi bilo dobro da pogledate pravila.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."