CroHerze by Dimi

Započeo Depay01, Februar 13, 2017, 18:33:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tom modu jedino Mana jeste sto ne mozes editat ga nikako samo ce stajat CroHerze nema sanse da ga se edita

Citat: Aldin1 poslato Februar 13, 2017, 22:13:29 POSLE PODNE
Tom modu jedino Mana jeste sto ne mozes editat ga nikako samo ce stajat CroHerze nema sanse da ga se edita
Nemoj tu balavit bgt

Mah skinuo Aldin modove koje sam ja prije neko vece postao na FB i sad ih zeli prodati,dno dna jarane.

joj sta glumis bgte dragog aj slikas mi tu pawno nesto de editaj i probaj compile et pa vidi mozel da radi napravljeno je tako da sse ne moze editat

Nista posebno uglavnom pohvale :D

PWN ćeš naći u Server folderu (/gamemodes/)
69

Pozdrav raja, skinuo sam ovaj mod al imam jedan mali problem ako neko zna da mi pomogne ?
Postavio sam sebi heada, sad kad kucam /aon pise kao zatrazite od heada da vam postavi kod i odem u panel i postavim sebi kod.
Jel sad trebam ukucat na serveru taj kod koja je komanda ili nesto
Da mogu upalit /aon i to i kako da vidim admin komande
Lijep pozdrav

Citat: bombaca poslato Februar 16, 2017, 15:20:40 POSLE PODNE
Pozdrav raja, skinuo sam ovaj mod al imam jedan mali problem ako neko zna da mi pomogne ?
Postavio sam sebi heada, sad kad kucam /aon pise kao zatrazite od heada da vam postavi kod i odem u panel i postavim sebi kod.
Jel sad trebam ukucat na serveru taj kod koja je komanda ili nesto
Da mogu upalit /aon i to i kako da vidim admin komande
Lijep pozdrav
Druze ima mnogo boljih modova od ovoga, probaj /aon ili /adminduty kako vec ide komanda da ti se otvori dialog.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

10/10 dobar mod sve extra jos da ima neka javna kuca pa da se zadovoljavaju igraci  :'(

brrutalnooooooo
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Po meni je mod odlican,ima par bagova,ali to se da resiti!  :)
Prijatelje imam a neprijatelji su se sami odabrali :)

dobar mod moze da posluzi @Dimi je dobar skripter :)