[Pomoc]Pawn

Započeo .Drakula., Februar 19, 2017, 22:34:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim://
Detaljan opis problema:Problem je u tome sto sam pokusao da kompajlujem mod i odjednom je pawno sta i nece da kompajluje,
tacnije kada ukljucim kompajlovanje nema erora samo tako pocne da kompajluje i ne pomera se kao da kompajlovanje traje beskonacno.
Ja nemam pojma sta se desava, ako neko zna molio bi za pomoc ,hitno je. :D
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://imgur.com/a/uudP9
Poslednja Izmena: Februar 20, 2017, 16:07:53 POSLE PODNE od MEDO

Je li not responding?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

da
znate li mozda resenje.?
Poslednja Izmena: Februar 19, 2017, 22:49:34 POSLE PODNE od Dragan_Milosavljevic

Moguce da si zaboravio zagradu pa skripta ne moze kompajlovat se, imas previse errora.

Ali nisam siguran
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Znam koji mod koristis?
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

skini baracke finder ,inace ako se sjecas di si radio provjeri dio,najbolje skin notepd ++ i skriptaj u njemu ubaci pwn file folder,i pici,tamo samo barake krenes odozgo,a kada krenes dolje sam se txt pomjera.. pawno je proslost..
CroHerze Skripter

Fali ti { }
Proveri poslednje sto si radio ili jedostavno ako ne znas da li si uradio kako treba sa tim zagradicama
Skines Bracket finder i snimis u notepad taj deo koji si poslednji radio i samo ga ubacis tamo i ispisace ti tacno gde si sta pogresio i tu je sva mudrost ;)

hvala svim uspeo sam da resim bile su dve }. :D

@Mr.Laky

sta si ti ko papiga,ispod svakog mog posta ponavljas sta sam ja napisao ,i skupljas post :D
CroHerze Skripter

@Miluska Jel ti mislis da ja gledam ? :D, procitam sta je problem i odgovorim to sto smo istomisljenici ne mora da znaci da ponavljam :D

Ma sve je ok :D
CroHerze Skripter