Tražim dizajnera sa iskustvom - photoshoper | PLACEN POSAO

Započeo Slay, Februar 06, 2017, 19:08:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

žao mi je ako nisam temu kreirao u ispravnom forumu ali nisam našao ili barem vidio nikakvu bolju lokaciju za kreirati temu.

Ovako tražim jednog dizajnera sa iskustvom u web i mobilnim aplikacijama, radi se o stalnoj i aktivnoj suradnji i plaćenom poslu (dobro plaćenom).
Možete mi se javiti na PM i poslati neke svoje radove, a ukoliko i nemate iskustva sa web i mobilnim aplikacijama, a mislite da bi se brzo i dobro snaÅ¡li možete se takoÄ'er javiti.

Za sve zainteresirane i one voljne rada i da nešto zarade slobodno se javite.
Ono Å¡to mi je bitno je da imate oko za detalje, kreativan si i da ne kopiraÅ¡ (doslovno kopiranje) ali neki koncept tuÄ'i ukoliko uzmeÅ¡ nije nikakav problem ali bitno je da se na kraju samo koncept uzme ne i sam krajnji dizajn. Veliki plus je ako si u trendu pratiÅ¡ nove trendove za web i mobilne aplikacije i sl.

Nije bitno koliko imaš godina, od kuda si. Ovo iznad mi je bitno, mogu plaćati u bilo kojoj državi (PayPal, devizni račun, tekući račun... kako god)

Pozdrav :)
Poslednja Izmena: Februar 06, 2017, 19:12:28 POSLE PODNE od Slay
Kristijan Stipić

Ja vise radim ovako logo,covere,bannere i to i po malo web dizajn nisam radio aplikacije

Nema veze očekivao sam da ovdje nema baš toliko iskusnih tako da slobodno se javite pa ću poslati primjere sa objašnjenjem i sami procjenite jeste ili niste za. Svatko ima priliku ako je siguran u sebe
Kristijan Stipić