[POMOC] MySQL

Započeo #Jovanovic., Januar 27, 2017, 11:47:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Bitno nije
Detaljan opis problema:Imam problem sa MySQL modom tacnije mod se pokrene,sve normalno radi on ocita databazu firme i to, ali ne ocita sam nalog korisnika niti da ga sacuva da mi pise na phpAdminu, vec moram da idem da se registujem pa da setam admina i tako u krug!U MySQL logu ne izbacuje nikakve greske cak izbacuje i da je sacuvao nalog,a nije!A posto mod ima Cache(KES) ona se cuva normlano,a MySQL baza collum za korisnike prazan.
Dio skripte:
private checkAccount(playerid)
{
 format(query, sizeof(query), "SELECT * FROM `"TABLE_PLAYERS"` WHERE `ime` = '%s' LIMIT 1", GetName(playerid));
    mysql_query_callback(playerid, query, "CheckUser");
 return 1;
}

private CheckAccount(queryR[], playerid, extraid, connectionHandle)
{
    mysql_store_result();
    if(mysql_num_rows() == 1)
    {//LOGIN
  ClearChat(playerid, 25);
  format(dialogtext, sizeof(dialogtext), ""col_white"Dobro Dosli nazad unesite vasu lozinku!\n\n\);
  ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, ""col_white"LOGIN", dialogtext, "LOGIN", "KICK");
 }
    else
    {//REGISTER
     ClearChat(playerid, 25);
        new bigstring[1200], string[200], string0[128];
  format(string0, sizeof(string0), ""col_server"IME_SERVERA RolePlay ~ REGISTRACIJA\n");
        format(string, sizeof(string), ""col_server"Unesite zeljenu lozinku!\n\n");
  format(bigstring, sizeof(bigstring), "%s", string0);
  ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REG, DSM, ""col_bela"REGISTARCIJA", bigstring, "Prihvatam", "Odbijam");
    }
    mysql_free_result();
    return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Ne veruj svim ljudima, odaberi njih par i guli sa njima ceo zivot to je put do trona!

databaza
Ne veruj svim ljudima, odaberi njih par i guli sa njima ceo zivot to je put do trona!