Pomoc oko organizacije

Započeo [BW]fitiLj., Jul 30, 2010, 11:18:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ovako ja imam svoju FS i sada imam organizaciju i sada ja napisem naprimer /fbi i udjem u /fbi ok ali kada izadjem iz servera on je opet kao civil zato bih voleo da mi neko kaze ako je to moguce napraviti da kada ja izadjem sa servera i udjem da ostane isto
a tek kada napisem naprimer /cn da onda promeni org ako me neko uopste razume ali ako je moguce pls neka mi pomognete!

evo koda klasicne orge koje sam napravio

if(strcmp(cmd, "/fbi", true) == 0) {
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Sada si clan FBI-a!!");
        SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Komande su ti:/fbio /fbiz /fbihq /fbiwanted /fbijail /fbiunjail /fbibenter /fbibexit i /fbc (fbiChat)");
        gTeam[playerid] = TEAM_FBI;
        GameTextForAll("Igrac je sada FBI!!",6000,4);
SetPlayerColor(playerid, COLOR_BLUE);
SetPlayerScore(playerid,116);
SetPlayerPos(playerid, -1619, 691, 8);
GivePlayerWeapon(playerid, 24, 400);
        GivePlayerWeapon(playerid, 3, 1);
SetPlayerSkin(playerid, 286);
return 1;
}
Poslednja Izmena: Jul 30, 2010, 11:22:20 PRE PODNE od [AdmTeam]_jovan

Trebas napraviti posebni registration system za FS, odnosno te tolko registration system nego da FS napravi fajl u kojem su imena svih FBI-ovca i da ako igrac ude na server s imenom koji je u tom fajlu da se onda neki bool promjeni u 1 i da onda moze koristiti komande.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

jbg kada bih ja to skonto xD e a sta kazes da ja tebi posaljem na pm download cele skripte pa da ti to meni sredis evo uradim ti nesto a skontaces jako dobro ako si igro na BE onom prvom modu to ima kada si naprimer cim se registrujes da ti stavi onu tabelu za timove i to je to jednom izaberes i nema vracanja vise jedino preko komande ako me sada bolje kontas reci mi ok ?
Poslednja Izmena: Jul 31, 2010, 09:10:37 PRE PODNE od [AdmTeam]_jovan

Kako ne kuzis :s.. ovo ce ti sad biti taj igrac privremeni FBI, znaci dok je on online, dok ode, vise nije, a moras slozit da se to sprema u neki file, i da se onda ucita naknadno..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

jbg ovo nije gamemod ovo je filter scripta

Nema veze, kako ti mislis spremati to ako nemas gdje???  ???

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

e aj pls ti mi to odradi puno mi znaci oces aj reci na PM ako moze pls!

Nemam ti ja vremena to odraditi. Svo vrijeme sto imam za skriptanje iskoristim za svoj mod. A ako ti i napravim neces nikad nauciti.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

a jbg ali ovo mi puno znaci ako mi uradis i vratis skontacu ja to ali to mi puno puno znaci posto mi samo to fali da zavrsim ceo server