Problem sa pokretanjem igrica na PS3 konzoli

Započeo Nxidza, Januar 14, 2017, 05:37:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Interesuje me da li ima neko ko se razume dobro u vezi PS3 konzola? Potrebna mi je pomoc.
Apdejtovao sam sistem na 4.80 verziju i sada imam problem. Tj, do sada uopte nisam imao, problem mi se javio pre par dana. Znaci skidao sam dosta igrica od tada (FIFA 17, FarCry 4 i tako dalje, da ne nabrajam sve), ali u poslednje vreme me nesto pocelo opasno zezati. Skinuo sam na eksterni hard jos nekoliko igrica, i neke nece da pokrene. Kada udjem samo izbaci crn ekran, i pojavi mi se u uglu 'Game Quit: No request event'. Ali, to mi se pojavljuje na svim igricama, i posle toga me izbaci u XMB meni i ja izaberem samo onu ikonicu CDa (kao da pokrecem igricu sa CDa) i normalno mi ucita. E, problem je sto mi kod ovih igrica ne pokrece njih nakon sto pritisnem na taj CD, nego mi opet izabaci crn ekran i tu istu poruku. Ne znam do cega bi moglo da bude da mi samo neke igrice ne pokrece. Takodje sam zaboravio da napomenem da sam isto tako veceras skinuo neku igricu i normalno mi je radila. Znaci problem verovatno nije nastao odjednom pa da sada nece da pokrene sve igrice. Imam dosta igrica na eksternom hardu koje i sada normalno pokrece, a isto tako imam i onih koje nece da pokrene. I to sve koje sam skoro skinuo. Znaci neke hoce da pokrene, neke ne. Mislim da nije nista ozbiljno i da moze da se resi, ali eto, ako se neko razume, zamolio bih ga da se javi ovde u ovoj temi.