[PREDSTAVLJANJE]TazManiaX

Započeo nowitzki, Decembar 09, 2016, 21:26:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Adnan Muric
Gde živite i gde ste roÄ'eni:Crna Gora Rozaje
Koliko imate godina: 15.5
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Pa trazio sam modove za svoj server i tako naidjem na ovu stranicu
Vaše misljenje o forumu: Pa solidan forum,Muma je kralj hahaha
Sa kojeg servera dolazite :CroHerze RolePlay
Koliko dugo igrate SA:MP: 4-5 god
Da li Skriptate ili Mapate:Znam mappati a skriptat nikako
Napišite nam nešto o sebi:Ma nista treniram basket,vozim bicikl.Idem u 2 god sam srednje skole,moj hobi je SAMP 8) 8) Ma salim se,neam nista vise dodat po meni ocjena ovog foruma je 10/10 dobri moderatori i ostali korisnici,samo brze da odgovaraju na teme! Hvalla vam!
P.S Forum je prejak zbog Modova sa ovih poznatih servera!Hvalla jos 10x xD  :D ;D >:( 8) :)
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Hvalla bracole moje..Uzivajte i vi!xD :) :P :*
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"