Balkanski Strict RP server?

Započeo Marijan, Jul 29, 2010, 13:06:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: ZicMortal poslato Jul 29, 2010, 21:44:42 POSLE PODNE
Mozda je problem Å¡to vi neželite priznat da je SA;MP isfuran... i da je to igrica koja pocinje starjeti... radite vi neznam kakve projekte morat cete prihvatiti cinjenicu da otkako je IV;MP izasao... SA;MP viÅ¡e nije isti  ::)

Ovo me je dobro nasmijalo. Ne znam šta znači riječ "isfurano" za tebe. Ako je tako, onda je CS previše isfuran jer je još stariji od SA:MP moda i još se dobro igra.

SA:MP svaki dan preÄ'e 16.000 igrača najmanje i joÅ¡ je popularan, i ne vidim kako bi mogao IV:MP utjecati na to. IV:MP ekipa se samo sramoti sa svojim izjavama, a sve viÅ¡e i viÅ¡e mi se čini da je istina to da su pola koda za svoj MP mod ukrali.
Poslednja Izmena: Jul 29, 2010, 22:03:49 POSLE PODNE od Don Correlli

ZicMortal

NemoÅ¡ usporeÄ'ivat SA;MP i CS.
Balkan nije isto što i svijet. Tako da smatram da ko god ima malo bolji komp (za malo brze i bolje igrice) vjerovatno igra neke sto puta bolje igrice od ovih zastarjelih. (baš tipa CS, CoD 2, SA;MP i nekih vjerovatno ostalih u toj kategoriji).


Zar nikome nisu ošli živci od tog SA;MPa?



Citat: ZicMortal poslato Jul 29, 2010, 21:44:42 POSLE PODNE
Mozda je problem Å¡to vi neželite priznat da je SA;MP isfuran... i da je to igrica koja pocinje starjeti... radite vi neznam kakve projekte morat cete prihvatiti cinjenicu da otkako je IV;MP izasao... SA;MP viÅ¡e nije isti  ::)
SmijeÅ¡an si, kada pogledaÅ¡ statistike igrača na SA:MP-u prije izlaska IV:MP-a i poslije izlaska ne vidiÅ¡ nikakvu primjetnu razliku, tu se nije niÅ¡ta desilo  ;)

Gledajte Samp ce ostati i dalje nije se bas isfurao meni se sve vise cini da bolje napreduje :)
Evo ja nikada nisam igrao GTA:IV dok je buraz malo to bas mi se i nesvidja nesto

Meni se GTA IV uopće ne svida. San Andreas mi je puuuno bolji.


RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

nastoe

IV:MP je meni jedan veliiiiiki promasaj nasprem SA:MP-a neko ce reci da je IV MP jos u alpha fazi ali mislim da IV MP nikad nece doci do razine jednog SA:MP-a ja imam jaki komp. i mogu pokrenuti svaku igricu i po meni je SA:MP najzabavnija to mi je jedina igra koju igram i koju cu igrati tako daa. Takoder pogledaj VC:MP ja sam ga igro jos kad je izaso i imao je dosta igraca, po tvome VC:mp spada u igrice iz srednjeg vijeka a jos ima igraca ne bas puno ali imas online stalno oko 200-tinjak igraca

Ma IVMP programeri nemaju pojma, i jos k tome, ko da je projekt "umro", nikakvi updateovi vec par mjeseci, vec rade IVMP 1 godinu i par mjeseci, i tek alpha verzija u kojoj je sve bugano, cak je i /savepos bugan, odma mozes zakljucit kakav ce IVMP bit :S..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.