[POMOC]HidingChatFromPlayer

Započeo Assassin007, Novembar 18, 2016, 08:06:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:od 0
Detaljan opis problema:znaci napravio sam radio system di igrac kuca /r i svi igraci koji su na toj frekvenciji vide chat to radi uredu ali sada bih htio da se isti taj chat koji je igrac kucao na /r chat vidi u IC chat ali da igrac koji je kucao to ne vidi nego samo oni koji su blizu njega.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Samo me zanima nacin na koji bih to mogao napraviti.

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

napravis provjeru igracima u blizini i preko petlje ili foreacha da salju svima osim igracu koji je napiso ( i =! playerid)

Koristis ovo: https://wiki.sa-mp.com/wiki/IsPlayerInRangeOfPoint
Ovako nesto

[pawn]foreach(Player, i)
   {
      if(IsPlayerInRangeOfPoint(i, 5.0, 00.00, 00.00, 00.00))//Ovdje stavis koordinate koje si prije uzeo za igrača koji priča
      {
                        SCM(i, -1, "Test"); //Ovdje dodaÅ¡ poruku koju ce slati
      }
   }[/pawn]

Nisam siguran da li će raditi, trebaš to sebi prilagoditi

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Mislis na nesto slicno ovom ?

[pawn]// Ovo stavis na vrsh hde su ti include
#include <foreach>

// Ovo stavis u komandu
foreach(Player,i)
{
   new Float:player_Pos[3];
   // player_Pos[0] - X Kordinata
   // player_Pos[1] - Y Kordinata
   // player_Pos[2] - Z Kordinata
   GetPlayerPos(playerid, player_Pos[0], player_Pos[1], player_Pos[2]); // Uzimamo igracu kordinate
   if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 10.0, player_Pos[0], player_Pos[1], player_Pos[2])) // Ako se neki igrac nalazi u okviru od 10.0 da izbaci sledece
   {
       if(i != playerid) // Ovo nam proverava da li je id koji server proverava jednak id igraca ako nije onda izbacuje sledece
       {
           SCM(playerid, -1, "TEKST PORUKE CHAT STA VEC....");
           // Ovde napravi sta ce da se desi ako se igrac nalazi u okviru igraaca koji je ukucao komandu
       }
   }
}
[/pawn]