[POMOC]Sistem

Započeo Blaya97, Novembar 15, 2016, 17:19:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BB
Detaljan opis problema:Da li je ikako moguce da ubacim sistem sa Athlone onaj /server na BB?
Dio skripte:Pawno
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)Ako je moguce neko da mi pomogne oko toga jer ne znam da uradim to!

Mozes napraviti sistem samo ga moras prilagoditi svojoj skripti,a da samo komandu prebacis nikako.

Mozes li mi pomoci molim te preko Teamviewera ili tako to molim te?
Samo npr hocu da napravim org vozilo nzm cmd kako da napravim?

Ako ti je već toliko potrebno, ti onda lijepo prelistaj čitavu skriptu i nadji pocetak gdje je započeto pravljenje skripte pa sve do kraja kopiraj i prebaci u svoj mod. Valjda može tako

Citat: berroni.amx poslato Novembar 15, 2016, 18:01:00 POSLE PODNE
Ako ti je već toliko potrebno, ti onda lijepo prelistaj čitavu skriptu i nadji pocetak gdje je započeto pravljenje skripte pa sve do kraja kopiraj i prebaci u svoj mod. Valjda može tako
Nece ici bass tako lako,morace da sam pravi dialoge koji hoce da mu izadju kad on kuca '/server',a to sto si mu ti predlozio ce mu samo dragoceno vreme oduzeti!!! Jednostavno neka vidi sta treba da se uradi i neka to napravi,on se kad tad mora nauciti skriptanju,posto ako mu mi sve resavamo,nema vajde od toga.... Jednostavno,samo neka vidi sta je sve potrebno da se uradi da bi komanda '/server' radila,i neka to napravi!!!

Mozes ali moras skroz optimizovati tvom modu ako si pocetnik ne preporucujem ti.