[POMOS] Bug

Započeo Vito Lorenzo, Novembar 14, 2016, 21:22:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: ShadowField RP
Detaljan opis problema:Login sistem e bugnat, postoi moznost da se opravi ova? Vnesam lozinka na login i seuste si stoi loginot, ne se isklucuva skriptata.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):   http://imgur.com/a/I9DsV

PASTEBIN LOGIN SISTEM: http://pastebin.com/qiSmgD42

Stani,jel ti sad trazis da ti se sredi bug,ili da ti kazemo koj je problem,posto ja preko ovoga sto si postavio,ne vidim nikakav problem???

Citat: ᗰᗩᖇᗩá'Žá—´á'ªá'ªá— poslato Novembar 15, 2016, 18:10:05 POSLE PODNE
Stani,jel ti sad trazis da ti se sredi bug,ili da ti kazemo koj je problem,posto ja preko ovoga sto si postavio,ne vidim nikakav problem???

Neli gledas na slikata? Logiran sum a seuste mi stoi login sistem, a sum napisal password. Ova neznam kako da go sredam, koga kje napisam password da se trgne login?

Verovatno je nesto do skripte,mozda nisi naveo sta se desi kad s eukuca pw i to!!! Moraces sa ovim malo iskusnijima malo da pricass!!

Citat: Vito Lorenzo poslato Novembar 15, 2016, 18:41:44 POSLE PODNE
Citat: ᗰᗩᖇᗩá'Žá—´á'ªá'ªá— poslato Novembar 15, 2016, 18:10:05 POSLE PODNE

Neli gledas na slikata? Logiran sum a seuste mi stoi login sistem, a sum napisal password. Ova neznam kako da go sredam, koga kje napisam password da se trgne login?
Ubaguje mu login sistem kad oce da se loguje,ukuca sifru i posle ne moze da udje na server zabaguje mu
Ja da ti prevedem

Kolko se razumem do tajmeri je

Moguce da je do tajmera,posto ti kad ukucas PW,nista se ne desi????

Citat: ᗰᗩᖇᗩá'Žá—´á'ªá'ªá— poslato Novembar 15, 2016, 18:46:17 POSLE PODNE
Moguce da je do tajmera,posto ti kad ukucas PW,nista se ne desi????

Napisam password i i si stoe login, ama nmv kje editiram nov mod, fala vi sto se obidovte da mi pomognavte <3 <3
Moze lock