nesto za kraj...

Započeo m1lfman, Novembar 01, 2016, 19:24:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako.

Neko ce reci koga briga ali jednostavno osecam potrebu da se zahvalim odredjenim ljudima i iznesem svoje misljenje za kraj.
Kako god, ima dosta ljudi od kojih sam naucio dosta stvari i koji su mi ucinili boravak na ovom forumu ugodnim. Na ovaj korak sam se odlucio prvenstveno zbog svojih problema koje imam IRL, na neki server sam usao poslednji put pre ko zna koliko meseci.... Ovaj forum mi je postao "deo" mene, svaki dan kada uletim na net mozete da pogadjate sta prvo radim? :D Idem na balkan-samp.com... Pa makar i citao ko je sta napisao, cinilo me je ispunjenim drugim recima prisutnost na ovom forumu mi je postala rutina.

Ahhh... Sve sto pocne ima i svoj kraj... Barem tako kazu... Pre svega ovde imam i moderator poziciju i ne zelim da budem "uspavani moderator" kako kazu u pravilima... :) Ima dosta ljudi kojim zelim da se zahvalim kao sto su @Aussie @[NB] Muma @gonss @Denis_Lapi cela trenutna administracija i mnogi drugi (bez ljutnje ako sam izostavio nekog ;) ... Sa ovim ljudima sam vise komunicirao i pored toga naucio dosta, bili oni svesni toga ili ne... Jedina stvar zbog koje mi je "zao" jeste ta sto nisam nikada bas zaigrao na nekim od nasih RP servera...
Jbg, imam 19. godina "veliki" sam decko sada, studiram... Razmisljam o odlasku u Qatar na jednu godinu da se zaradi nesto...

Sta da kazem vise...? Toliko toga mogu da napisem ovde ali nesto cu ipak da ostavim za sebe ako se negde vidimo... ;)
Mozda ostanem jos dan/dva aktivan da mozda postavim koju svoju sliku da vidite kako izgleda cika Megatron eventuelno TS ako neko hoce da caPri (iako nema zive duse)...  8)

Ljubi vas sve Megatron!  :-*  :-*  :-* (no homo :D )

A jbg, sretno dalje buraz, vrati nam se nekad i postavi neku slikicu da te vidimo. :D

Sretno, vrati se nekad !
samo rejv i debele zene

srecno rl, nisam se ni sa kime druzio na ovom forumu ali par vas (kad kazem vas mislim na par osoba, logika) ste mi zapali za oko, navrati nekada

Citat: Muma poslato Novembar 01, 2016, 19:32:19 POSLE PODNE
A jbg, sretno dalje buraz, vrati nam se nekad i postavi neku slikicu da te vidimo. :D
@Muma
Bice sutra, i hvala.  ;) :-*

Citat: [LB] Andrijevic poslato Novembar 01, 2016, 20:35:03 POSLE PODNE
Sretno, vrati se nekad !
Citat: CorleonE^^ poslato Novembar 01, 2016, 22:08:50 POSLE PODNE
srecno rl, nisam se ni sa kime druzio na ovom forumu ali par vas (kad kazem vas mislim na par osoba, logika) ste mi zapali za oko, navrati nekada
@[LB] Andrijevic @CorleonE^^
Hvala momci.   ;) :-* :-*

Puno sreće ti želim i poseti nas povremeno, čisto da vidiÅ¡ kakvo je stanje  :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Sretno u RL sve najbolje  :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Hvala drugari.  :-*

I evo nekih slika kao sto sam rekao http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=103370.msg682578;topicseen#new
Ako neko zeli da me doda na FB, Skype, Instagram neka mi se obrati na PM.
Zakljucacu temu.