[1. RECENZIJA | STUNT/FUN] CB CnR server

Započeo berroni.pwn, Oktobar 04, 2016, 12:22:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nisam znao gdje ovu recenziju da stavim, u RP(ima dosta RP stvari), u DM(ima puno DM-a), pa sam se odlucio za ovu jer ja mislim ova je prava za ovaj server :)

Crazy Bob Cops and Robbers

Prva je recenzija pa ne znam odakle da krenem, ali za pocetak cu samo reci STATS servera ovih godina.
  • 864.6 godina (stvarno vrijeme) vremena konekcije
  • 10.2 milliona hapÅ¡enja
  • 38.5 godina (stvarnog vremena) potroÅ¡enog u zatvoru
  • 34.9 milliona kazni[/ticket]
  • 623.6 milliona kilometara predjeno (distanca do mjeseca: 370,300 km)
  • 1590 milliona grama droge oduzeto
  • 18.2 milliona dana(dan na srw - 24min)[/li]
    • 15,934,676,000,000$ ukupno zaradjeno
    • 12.6 milliona smrti
    • 398,223,989,000$ poreza placeno
    • 210.4 milliona zlocina pocinjeno
    • 594,424 jelena ubijeno

Organizacije koje se bave provjerom sigurnosti servera ocjenile su ovaj sigurnim(Klik) !

Server je nastao prije cak 10 godina, i sve do danas drzi prosecan broj igraca od nekih 60-70 stalnih !

SERVER I WEB HOSTING
    Hosting provider: CloudFlare, Inc.
    Domena: GODADDY.COM, LLC
    Domena napravljena: June 12, 2009

Predivan server sa jako zanimljivom igrom, ima mnooogo unnikantnih skripti i veoma velik admin tim[uvek su 1-2 admina online].
    Ima odlicnu bug skriptu takodje.
    Veoma je unikantan i popularan server.
    Ukoliko ste igrali neki drugi CnR nije ni slican ovome 100% + ukoliko niste, obavezno pocnite igrati na CBCnR.
    Na drugim CnR serverima pljackate svakih 5min, dok je ovdje to dosta rjedje. Treba vam taktika kako biste opljackali nesto.
    Postoje 2 servera. Kao i na svakom drugom serveru postoje i 3 grada.
    U svakom gradu pocinjete zivot od 0 i tako sve gradite. Recimo ako je na prvom serveru grad Los Santos, na drugom je Las Venturas(ako je na prvom LV,  na drugom je SF).
    Imaju odlican save sistem i ako izadjete na prvom serveru u LS, kada na drugom udjete dok bude grad LS sve sto ste zaradili ostaje i na drugom serveru.
    Mozete postati policajac i tako gradite svoj rank policajca.
    Kao sto sam vec rekao treba vam taktika da opljackate nesto. Kada uspesno zavrsite pljacku(sacekate sekunde) morate otidji na checkpoint(tj. hideout/skloniste), i tek kada dodjete do sklonista dobijate novac.
    Kada zaradite dovoljno mozete kupiti kucu sto i nije bas jeftino. U opstini mozete raditi razne stvari. Jedna od stvari jeste BERZA. Ulozite nesto novca recimo na clothes shop. Ukoliko igraci budu cesce kupovali skinove cijena dionice ce porasti(max. broj dionica je 2500). Pored toga imate i Horse Betting, ukoliko imate srece i dobar instinkt mozete lako zaraditi. Ukratko, mozete kupiti kuce od drugih igraca ili kuca koje su na buy. Server poseduje unikantan GTA Satelit preko kojeg mozete vidjeti koje kuce su na buy. Pored toga mozete cak vidjeti i lokacije igraca koji su trenutno IG na oba servera.
    (Klik).Sto se tice hakovanja, u ovih 6g koliko igram na njemu dobio sam ban 9 puta. Ban istice nakon 7/14 dana zavisi za sta ste dobili ban.

Ukratko, server je odlican. Ako odigrate 3 sata postat cete ovisni o njemu i jedva cete cekati da opet udjete. P.S. nakon sto postanete ovisni postacete vjernik 3 vjere i cekati bilo koji praznik jedne od vjera :) Zbog  cega otkrijte sami !
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2016, 12:39:42 POSLE PODNE od [F] Muma

Dobra recenzije, meni nekako prešarena tema ali ok je. :D A ući ću na srw nekad jer nisam nikad igrao CnR. :)

I promijenio sam ti prefix samo. :)

Citat: [F] Muma poslato Oktobar 04, 2016, 12:41:06 POSLE PODNE
Dobra recenzije, meni nekako prešarena tema ali ok je. :D A ući ću na srw nekad jer nisam nikad igrao CnR. :)

Hvala, jbg uradio sam da bude barem malo zanimljivije citati :D Udji sto prije i udubi se u igru, vjeruj mi neces se pokajati :)

Nema problema  :P

Citat: berroni poslato Oktobar 04, 2016, 13:29:42 POSLE PODNE

Hvala, jbg uradio sam da bude barem malo zanimljivije citati :D Udji sto prije i udubi se u igru, vjeruj mi neces se pokajati :)

Nadam se da nema čitera, jer samo se nerviram zbog njih.. :D

Citat: [F] Muma poslato Oktobar 05, 2016, 12:41:50 POSLE PODNE
Citat: berroni poslato Oktobar 04, 2016, 13:29:42 POSLE PODNE

Nadam se da nema čitera, jer samo se nerviram zbog njih.. :D
Imaju AC jaci od bilo kojeg na balkanu, ali dovoljno je da ti kazem udji na google i pretrazi bilo koji s0beit, vidjeces u imenu na da je modified za CBCnR :D Ima citera dosta ali ni jedan nece dugo potrajati dobra je administracija :D