Laptop

Započeo MEDO, Septembar 24, 2016, 18:01:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako treba mi laptop. Ne treba mi nešto posebno jak nego da mogu obavljati posao preko interneta i ostale stvari, a da nema "kočenja". Budžet je negdje do 1600KM, 800 eura
Ja sam nasao ova 2 pa se dvoumim, ali rekoh da pitam za vaše mišljenje, ukoliko imate neki za preporucit napisite :D

Moji:
Lenovo Yoga 500-14
Lenovo IP 300-17

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Po mn uzmi ASUS U32U taj ja imam nema kocenja extra je a nije ni nesto skup

asus k53e, jeftin, brz, efikasan. ja ga imam ali sam ga toliko ujebo da koci malo ali kad je nov(polovan ali skockan) radi perfektno. Moj sam platio 140â,¬ evo vec 2 godine rastura.

@Łuk@
Bacanje ovoliko novca na laptop je besmisleno... Iako sa perfomansama sustizu racunare ja bih se odlucio na dosta jefiniju varijantu i to u svojoj zemlji bi kupio. Ovako dok ti carinu obracunaju na ovu cenu ima da te kosta papreno....

Kao sto covek rece nece koristiti laptop za zahtevne procese nego za posao ovo sto si mu poslao moze da sluzi za "gaming"...

No, ja ne bi izdvojio vise od 150-200e za laptop. @MEDO Vidi u svom gradu da nadjes recimo nesto polovno a da dobro obavlja posao...

Uzmi hp pavilion g6 taj koristim i ja , extra je ne koci ama bas nista , nov je bio oko 1300 KM kada sam ga kupovao tako da je vjerovatno cijena snizena , kupio prije 4 ili 5 godina  LP ;)

Posto raspolazes dobrim budzetom komotno mozes da bacis fokus na gaming laptopove. Oni bi ti apsolutno sluzili za sve sto pozelis, a u narednih nekoliko godina ne bi imao nikakvih problema sto se toga tice. Za internet i "ostalo" su i te kako jaki.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Hvala svima

Laptop mi treba da ga koristim par godina, ne da ga kupim za 200-300 eura i da opet placam toliko za 1 godinu.Gledao sam joÅ¡ neÅ¡to i naiÅ¡ao na ovaj Lenovo IP 300-17 i dvoumim se izmeÄ'u njega i ovog prvog sto je luka poslao

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."