[PREPORUCITE]]Igrice za slab kompjuter

Započeo berroni.pwn, Avgust 28, 2016, 23:09:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: berroni poslato Avgust 29, 2016, 23:42:57 POSLE PODNE
Nemoj da se zajeb*s pa da pocnes to igrati :D

Glupost obicna, nikad gluplju igricu u zivotu nisam probao, dzabe bacio steam na premium sa sq, i pokajao se. Ne preporucujem.
Zavisi kako ko gleda Mp i Sp trebo si uzet crackovan i igrat na cracokaim serverima ili sp pa bi vidio po mn je dobra ja je volim igrat xD

@berroni Mafia II .Ja imam slabiji komp i radi super samo sam malo smanjio rezoluciju

Mafia, The Godfather, ScarFace, CoD 1, Battlefield(stariji), Stronghold, Blitzkrig, The Sims 1,...
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Ljubiteljima starih i dobrih strategija toplo preporucujem Rome: Total War, Medieval II: Total War (sa pecevima), Rise of Nations, AoE, AoM.. :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Aussie poslato Septembar 29, 2016, 21:51:22 POSLE PODNE
Ljubiteljima starih i dobrih strategija toplo preporucujem Rome: Total War, Medieval II: Total War (sa pecevima), Rise of Nations, AoE, AoM.. :)
Rome:Total War iskreno po mome mislenju jedna od najgorih strategija, dok sam te ostale prekucao a sada cu skinuti AoE. Hvala :D

Citat: TheP4vO poslato Septembar 28, 2016, 11:40:31 PRE PODNE
Mafia, The Godfather, ScarFace, CoD 1, Battlefield(stariji), Stronghold, Blitzkrig, The Sims 1,...

Scarfaceeeeeeeeeeeeeeee, kad se setim dok sam kao mali ovo igrao na PS1 kad je tek izasla.. Odem plivam da vidim ajkulu i odjednom mi s zaledio ekran. I nista se ne mice. Ja kontam a jebo ga sad moram restartovati. Ustanem iz kreveta i dodjem do TV da ugasim pa upalim plejku. Odjednom se nesto pocne tresti ekran. Priblizim glavu da malo bolje pogledam sta je ovo prvi put takav BUG. Kako sam priblizio glavu ekranu iskoci ajkula i ja pocnem vristati. Dobro se secam da je dugo nisam igrao nakon toga  :D :D

Buraz ako mene slusas,bolje igraj Super Mario II xD

i am king!