[RIJEÅ ENO] Vidljivost

Započeo Martino, Septembar 25, 2016, 09:29:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0.
Detaljan opis problema: Kako napraviti da se poveca vidljivost zgrada/objekata itd,sve slika kaze dole..
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
CLICK  CLICK
Poslednja Izmena: Septembar 25, 2016, 15:08:36 POSLE PODNE od MEDO

ne znam na šta misliš... Da li dinamickih objekata ili default?

Ako su default objekti imaš u opcijama igre ' draw distance ' i to povecaj na maksimum......

Ako su dinamickih na kreiranju zadnja dva parametra povećaj na 300.000
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Svih objekata i  dinamickih i default, a da to nije samo za mene,vec za sve igrace servera..
To sam video na nekom serveru

Ako hoces odmah da ti se ucitavaju objekti onda koristis CreateObject ali oni imaju limit te je najbolje koristiti CreateDynamicObject a CreateObject koristiti za podove da ne bi vozila propadala.
Evo tutorijal: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=97165.0

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Septembar 25, 2016, 11:35:49 PRE PODNE
Ako hoces odmah da ti se ucitavaju objekti onda koristis CreateObject ali oni imaju limit te je najbolje koristiti CreateDynamicObject a CreateObject koristiti za podove da ne bi vozila propadala.
Evo tutorijal: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=97165.0
Ali to je samo za mapane objekte,meni treba i za default,znam da su ubacili to na nekom serveru kao novu vremensku prognozu tako nesta..

Pa za default imas draw distance u opcijama to je do tebe.

Ma ne to,to je onda samo za mene,a meni treba da je tako za sve,kao na New Game serveru što su sad ubacili..

Nije moguce kontrolisati client-sided stvari, to je on skinuo neki cleo skriptu za hack drawdistance i povecao je :)

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Septembar 25, 2016, 12:12:55 POSLE PODNE
Nije moguce kontrolisati client-sided stvari, to je on skinuo neki cleo skriptu za hack drawdistance i povecao je :)
Ali to je kod svih igrača,koliko znam cleo modovi su vidljivi samo onom koji ubaci u komp,ovo što su ubacili an server je vidljivo svim igračima,
i dosta je bolja igra..

Citat: Nikko poslato Septembar 25, 2016, 13:04:51 POSLE PODNE
Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Septembar 25, 2016, 12:12:55 POSLE PODNE
Ali to je kod svih igrača,koliko znam cleo modovi su vidljivi samo onom koji ubaci u komp,ovo što su ubacili an server je vidljivo svim igračima,
i dosta je bolja igra..
To se ne moze uraditi,na neku foru vas je izigrao

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Septembar 25, 2016, 13:07:11 POSLE PODNE
Citat: Nikko poslato Septembar 25, 2016, 13:04:51 POSLE PODNE
i dosta je bolja igra..
To se ne moze uraditi,na neku foru vas je izigrao
Pa očigledno može,ali pronaću ja tu foru :D

Sredio sam to što sam hteo,bilo je oko vremena,
a tebi hvala Å¡to si mi pomogao  ;)
Poslednja Izmena: Septembar 25, 2016, 13:29:03 POSLE PODNE od Nikko