Windows 7 rusenje??

Započeo [CH]Bazuka, Jul 24, 2010, 23:44:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Probo sam srusit win7 da mogu instalirat XP i nikako nece da padne (cd pa kad ocita f12) pa sam guglo da treba neki program  :o ,a nemigu nac taj "Program" pa ko se razumije u to nek odg.

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

rusi rucno ko ja ljepo odes u windows fileove i samo brises sta se izbrisat da i rr komp i naravno nece se upaliti ubacis cd i samo instaliras xp :D bar sam ja tako bio napravio xD
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

Pa lol, stavi cd od XPa u komp, stavi da se boota s cda te onda formatiraj partijciju na kojoj ti je sedmica. I instalaj XP.

I ako smijem pitati, zasto se vračaš na XP?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Jul 25, 2010, 18:02:18 POSLE PODNE
Pa lol, stavi cd od XPa u komp, stavi da se boota s cda te onda formatiraj partijciju na kojoj ti je sedmica. I instalaj XP.

I ako smijem pitati, zasto se vračaš na XP?

Zato sto samo meni neradi ni jedna igrica (cak one sa 5.5mb stekaju  :D) na XP mi je bolje i nisam ni zelio imat win7 :D

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

U biosu, stavis 1 boot device na CD
i ubacis CD od XPa resetiras PC i samo pratis upute i nema frke ;)