[RJEÅ ENO]Reg/log

Započeo Dacho, Septembar 15, 2016, 21:36:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:egrp 0
Detaljan opis problema:Editujem nesto reg/log sistem i kada ubacim proveru da li je igrac zavrsio kompletnu registraciju ,sve lepo radi dok ne udjem u scriptfiles/korisnici i rucno promenim nesto u txt fajlu ,npr dam admina 1338,posle toga kad udjem na server kao da se pregistrovan prebaci na 0 ,jer mi trazi da se opet registrujem.
Dio skripte:Kazite koji deo treba pa cu postati

[pawn]if(fexist(UserPath(playerid)) && PlayerInfo[playerid][pRegistrovan] == 1 )
   {

ClearChatbox(playerid, 20);
       INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
            SetTimerEx("PredLogin",100, false, "i", playerid);
   }
   else
   {
       ClearChatbox(playerid, 20);
       new registracija[150];
       format(registracija, sizeof registracija, "{FFFFFF}Korisnicki racun {00C0FF}%s {FFFFFF}nije registrovan.\nUnesite lozinku koju cete koristiti za ulazak u igru.", ImeIgraca(playerid));
       SPD(playerid, DIALOG_REGISTRACIJA, DIALOG_STYLE_INPUT,"{00C0FF}Registracija",registracija,"Registruj","Izlaz");
   }[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

EDIT:Sad sam gledao u modu ne prebaci se pregistrovan na 0 ,ali i dalje mi izbacuje kao da nisam registrovan,evo ta provera :

Izvinjavam se za DP ,ne moze se edit:

Ipak je problem drugi:

Editujem nesto reg/log sistem i kada ubacim proveru da li je igrac zavrsio kompletnu registraciju ,sve lepo radi dok ne ugasim samp-server i ponovo ga pokrenem,jer mi onda izbacuje kao da se nisam registrovao :P
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2016, 15:48:15 POSLE PODNE od MEDO
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)