TD Pomoc.

Započeo ZicMortal, Jul 26, 2010, 17:17:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ZicMortal

Koristim textdrawove kod kuca. I sad pojavljuju mi se razni bugovi oko njih... ali najviše mi smeta kad nestane textdraw vlasnika kuce. I pojavljuju se tu razni bugovi oko toga, pokusavao sam to rijesit na razne nacine i tako to...

Ali zanima me... dali da radim textdravove u OnGameModeInit ili da se textdraw napravi kad igrac dodje do te kuce ili nešto treće?

Napomena: Onaj tko nema iskustva sa textdrawovima neka se ne javlja (spam).

Sory na spamu ali jel ti mislis na textdraw ili na 3dText?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Ja kod kuca imam textdraw i 3d text, kod bizzeva imam samo 3d text... 3d text dobro radi

Ali textdrawovi kod kuca su bugani i zabrinjavaju me... i neznam pokusavao sam ih raditi na razne nacine ali nisam jos uspio rijesiti (nestaju nakon nekog vremena, boja im se promjeni u neku sivu itd.)... i to samo kod textdrawova na kojima piše cijena, vlasnik, itd...

Ako nedas taj dio koda, onda ti fakat nemogu puno pomoci.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

a jesi ti dobro napravio te tvoje textdravove tj. jesi sve definiro i to...i daj kod
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

ZicMortal

Ma probat cu sam, ionako niste shvatili pitanje  :-[