[RIJEŠENO] Obaveštenja

Započeo VuKaN, Avgust 23, 2016, 00:00:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Opis problema o kojem se radi: Hteo bih napraviti komandu /obavestenja i /dodajobavestenja. Da malo pojasnim, kada neko kuca /obavestenja da mu iskoci dialog u kome sam ja pisao sve komandom /dodajobavestenja, mislim da me razumete, iskreno nemam ideju kako bi se to moglo napraviti. Nikada nisam radio to, ako moze da mi neko pomogne.
Dio skripte: Sta god da treba dajem
Slika (neobavezno): /
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2016, 17:05:21 POSLE PODNE od MEDO
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Citat: VuKaN poslato Avgust 23, 2016, 00:00:49 PRE PODNE
Skripta koju koristim: Moja
Opis problema o kojem se radi: Hteo bih napraviti komandu /obavestenja i /dodajobavestenja. Da malo pojasnim, kada neko kuca /obavestenja da mu iskoci dialog u kome sam ja pisao sve komandom /dodajobavestenja, mislim da me razumete, iskreno nemam ideju kako bi se to moglo napraviti. Nikada nisam radio to, ako moze da mi neko pomogne.
Dio skripte: Sta god da treba dajem
Slika (neobavezno): /
Evo izvukao sam ti iz moda,ovde je u pitanju statistika gde admin moze da ubacuje preko /astatistika ti samo edituj to u tvoje sto zelis,slicno je uradjeno
Sad cu ti na pastebin staviti
http://pastebin.com/UqnVVErD

Ne može se tako prilagoditi, jer u suštini on mora da mi čuva to što ja napišem.
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Ovako nešto, moraš doraditi kod ovo sam odradio kroz nekih 5-10 minuta, prilično sam siguran da će raditi pa ćemo vidjeti :D. Ovo ti je osnova ti možeš dodatno zakoplicirati u dialoge i te stvari sve je do tebe.

CMD:abc(playerid, params[])
{
	new unos[128];
	if(sscanf(params, "s[128]", unos)) return SendClientMessage(playerid, -1, "abc [vijest]");
	new File:fajl=fopen("vijesti.txt", io_append), string[128];
	format(string, 128, "%s\r\n",unos);
	fwrite(fajl, string);
	fclose(fajl);
	return 1;
}
CMD:bcd(playerid, params[])
{
    new File:otvaranje = fopen("vijesti.txt", io_read), citanje[128], stringa[128];
	if(otvaranje)
	{
		while(fread(otvaranje, citanje))
		{
			format(stringa, 128, "%s\r\n", citanje);
			SendClientMessage(playerid, -1, stringa);
		}
		fclose(otvaranje);

}
	else print("Nema fajla LUL");
	return 1;
}