[Pomoc] AutoSalon ili AutoPeske

Započeo kim3205, Avgust 21, 2016, 19:18:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Athlone
Detaljan opis problema:Mod poseduje Auto Salon sistem znaci ides u salon tamo biras i kupis vozilo,mene zanima kako da to ukinem(ili ne mora) da napravim jednostavno udjes u kola i kupis i vozis a ne preko auto salona ?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

i am king!

Moras izmenuti komoletan COS sto na Athlone nije mala stvar jer je bukvalno sve povezano.. da se uraditi ali zivce ces izgubiti hahaha.. jednostavno otvori auto salone i drzi otvorene i kasnije imas opciju da zatvoris i niko nece moci kupovati i igraci ce morati da prodaju izmedju sebe sto je po meni jos bolje nego auto pijaca

Citat: [EG] Tosic ãƒ,, poslato Avgust 21, 2016, 19:38:19 POSLE PODNE
Moras izmenuti komoletan COS sto na Athlone nije mala stvar jer je bukvalno sve povezano.. da se uraditi ali zivce ces izgubiti hahaha.. jednostavno otvori auto salone i drzi otvorene i kasnije imas opciju da zatvoris i niko nece moci kupovati i igraci ce morati da prodaju izmedju sebe sto je po meni jos bolje nego auto pijaca

Al nije isto kao tamo znas gde

i am king!

Citat: â˜... Pɪɴᴋɪ â˜... poslato Avgust 21, 2016, 23:33:34 POSLE PODNE
Citat: [EG] Tosic ãƒ,, poslato Avgust 21, 2016, 19:38:19 POSLE PODNE

Al nije isto kao tamo znas gde
A brate kao da mora biti isto.. ja pravim i 10 puta mi je bolje tako 😀 ima dosta prednosti