[Pomoc] Duty

Započeo Dragi, Avgust 08, 2016, 22:14:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Countr Gaming
Detaljan opis problema: Pa ovako. cmd duty za policajca mi pravi problem. Kad ukucam /duty, pise mi sada ste na duznosti i odjednom Server closed the connection. Svaki put kad bi probao. Cak sam promenio ceo sistem i opet.. Ne znam do cega je j. problem.
Dio skripte:Evo slike dole, druga slika je nastavak sa desne strane sto nije mogao da se slika. Treca slika je gde je napravljen new za ulogovan, takodje i za PolicajacNaDuznosti.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://ch-slike.com/etb , http://ch-slike.com/etl , http://ch-slike.com/etp

Moguce da si upravi, Imao sam AC Balkan Security ali sam ga obrisao znaci sve i iz include filterscript, scripfiles, iz skripte.. Kako da podesim da to izbegne, probao sam da napravim SetPVarInt(playerid, "Izbegavanje", 1); ali opet nije radilo. Sad cu proveriti anti cheat ali ti ako mozes ili neko drugi da postavi kako da resim problem.

Evo, dzabe sam slikao kad sam mogao staviti ovako ali nmvz. Znaci nzm sto mi tor radi, kad kucam /aduty, ne kickuje me, a isto dobijam health i armor, a sve je isto u obe komande za health i armor..

CMD:duty(playerid, params[])
{

if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Ulogovan(playerid);
	new string[256];
	if(PlayerInfo[playerid][pClan] != 1 && PlayerInfo[playerid][pLider] != 1 && PlayerInfo[playerid][pLider] != 12 && PlayerInfo[playerid][pClan] != 12)	return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"#GRESKA: "BELA"Samo clanovi policije i saobracajne!");
    if(PlayerInfo[playerid][pRank] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"#GRESKA: "BELA"Suspendovan si!");
	if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 4.0,1456.8413,-1761.3394,3285.2859) && !IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 4.0,221.5803,2269.1309,6.4619)) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"#GRESKA: "BELA"Niste u prostoriji za duznost!");
	if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 0)
	{
		if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 1 || PlayerInfo[playerid][pLider] == 1)
		{
			format(string, sizeof(string), "* Policajac %s uzima znacku i pistolj iz ormarica.", GetName(playerid));
		}
		ProxDetector(30.0, playerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
		SCM(playerid,-1,""PLAVA"[BSPD] "BELA"Sada ste na duznosti!");
		g_GivePlayerWeapon(playerid,24,150);
 		g_GivePlayerWeapon(playerid, 3, 0);
		SetPlayerArmour(playerid, 99.0);
		g_SetPlayerHealth(playerid, 99.0);
                SetPlayerColor(playerid,0x555DFF00);
		PolicajacNaDuznosti[playerid] = 1;
	}
	else if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 1)
	{
		{
			format(string, sizeof(string), "* Policajac %s stavlja pistolj i znacku u svoj ormaric.", GetName(playerid));
		}
		SCM(playerid,-1,""PLAVA"[BSPD] "BELA"Vise niste na duznosti!");
		ResetPlayerWeapons(playerid);
		SetPlayerArmour(playerid, 0);
		BelaBojaIgraca(playerid);
		PolicajacNaDuznosti[playerid] = 0;
	}
	return 1;
}
Poslednja Izmena: Avgust 08, 2016, 23:10:37 POSLE PODNE od Gagule

Probaj sad
CMD:duty(playerid, params[])
{

if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Ulogovan(playerid);
	new string[256];
	if(PlayerInfo[playerid][pClan] != 1 && PlayerInfo[playerid][pLider] != 1 && PlayerInfo[playerid][pLider] != 12 && PlayerInfo[playerid][pClan] != 12)	return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"#GRESKA: "BELA"Samo clanovi policije i saobracajne!");
    if(PlayerInfo[playerid][pRank] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"#GRESKA: "BELA"Suspendovan si!");
	if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 4.0,1456.8413,-1761.3394,3285.2859) && !IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 4.0,221.5803,2269.1309,6.4619)) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"#GRESKA: "BELA"Niste u prostoriji za duznost!");
	if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 0)
	{
		{
			format(string, sizeof(string), "* Policajac %s uzima znacku i pistolj iz ormarica.", GetName(playerid));
		}
		SCM(playerid,-1,""PLAVA"[BSPD] "BELA"Sada ste na duznosti!");
		g_GivePlayerWeapon(playerid,24,150);
 		g_GivePlayerWeapon(playerid, 3, 1);
		SetPlayerArmour(playerid, 99.0);
                SetPlayerColor(playerid,0x555DFF00);
		PolicajacNaDuznosti[playerid] = 1;
	}
	else if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 1)
	{
		{
			format(string, sizeof(string), "* Policajac %s stavlja pistolj i znacku u svoj ormaric.", GetName(playerid));
		}
		SCM(playerid,-1,""PLAVA"[BSPD] "BELA"Vise niste na duznosti!");
		ResetPlayerWeapons(playerid);
		SetPlayerArmour(playerid, 0);
		BelaBojaIgraca(playerid);
		PolicajacNaDuznosti[playerid] = 0;
	}
	return 1;
}

Opet isto. Majke mi, dodje mi da polupam sve..

Probaj testirati do čega je, napravi bzvz komandu koja ce dati igracu oruzje ili hp ili armor nesto, pokušaj da smanjiš obim greške.Jer ovako moze biti do bilo čega, testaj da vidimo da li je do ACa ili nečeg drugog

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Uredu, sad cu da napravim komandu da daje hp i armor igracu, pa cu videti hoce li kick...

Molim vas izvinite na bumpu, ali napisao sam da cu sad da probam i moram da stavim problem. Nemojte lock molim vas moram ovo da resim.

Ljudi, jeste do AC, napravio sam da daje helte armor oruzije i isto me kick. Ali kod mene u skripti nista nije includovano za anticheat a imam junkbuster u filterscriptama. Jos jednom se izvinjavam na bumpu ali morao sam da postavim da ljudi znaju. Oprostite.
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2016, 10:10:04 PRE PODNE od Gagule

Pa onda ti je do junkbustera. Ili sredi u junkbuster.pwn ili predji na drugi AC

Pa nemam JunkBuster pwn :D Imam samo amx fajl. Sad cu ga obrisati i dodati novi

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Zabranjen je popularni BUMP(osvježavanje teme duplim postom) osim u slučaju da je prošlo 24h od zadnjeg posta!

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .