[REÅ ENO] pustiyt komanda

Započeo Dzanan_Beg, Avgust 08, 2016, 12:31:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: CMD:pustiyt mi ne radi postavim link sa yt-a ali se nista ne desava
Dio skripte:
    if(dialogid == 7789)
    {
    	if(response)
    	{
		    if(!response) return 1;
	    	if(!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid, 7789, DIALOG_STYLE_INPUT, "{FFFFFF}Pustanje YouTube muzike", "{FFFFFF}Molimo unesite link youtuba kako bi ste pustili muziku:\n(Primjer: www.youtube.com/watch?v=aY315DSuhVw)","Pusti","Izadji");
	    	if(strfind(inputtext,"www.youtube.com",true) == -1) return ShowPlayerDialog(playerid, 7789, DIALOG_STYLE_INPUT, "{FFFFFF}Pustanje YouTube muzike", "{FFFFFF}Molimo unesite link youtuba kako bi ste pustili muziku:\n(Primjer: www.youtube.com/watch?v=aY315DSuhVw)\nSAMO YOUTUBE LINKOVI!","Pusti","Izadji");
         	new localURL[128];
         	strmid(localURL,inputtext,strfind(inputtext, "v=")+2,strfind(inputtext, "v=")+19);
          	new localString[128];
         	format(localString, 128, "http://mwrserver.com/youtube.php?videoid=%s",localURL);
			foreach(Player, i)
			{
			    if(MusicAvalible[i] == false)
	   			{
					PlayAudioStreamForPlayer(i, localString);
				}
 			}
   	 	}
   	 	else
	  	{
			SCM(playerid, ZUTA, "Odustali ste od pustanja YouTuba igracima");
	  	}
	  	return 1;
    }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):// nema nista
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2016, 12:14:15 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…
Big respect for Ino42O

Ne mozes u sampu koristiti link sa youtube jer ti nece raditi nazalost velika glupost ali tako je :D
Da bi ti radila muzika potrebno je da skines pesmu koju hoces a zatim je upload na neki sajt gde mozes dobiti direct link i zatim kopiras taj direct link i on ce ti raditi na serveru. Mada i tu ima dosta gluposti pa dosta sajtova ne radi uglavnom kiwi6 je nekada bio najbolji za tako nesto ni danas nije los ali malo su ga sjebali :D

A kako sam ovo mogo preuredit da pustim sa kiwi-a direktno.
Big respect for Ino42O

Citat: Dzanan_Beg poslato Avgust 08, 2016, 12:38:03 POSLE PODNE
A kako sam ovo mogo preuredit da pustim sa kiwi-a direktno.
Mozes ovako
CMD:pustimuziku(playerid,params[])
{
      for(new i;i < MAX_PLAYERS;i++)
      {
              PlayAudioStreamForPlayer(i, params);

}

return 1;
}

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Avgust 08, 2016, 12:36:16 POSLE PODNE
Ne mozes u sampu koristiti link sa youtube jer ti nece raditi nazalost velika glupost ali tako je :D
Da bi ti radila muzika potrebno je da skines pesmu koju hoces a zatim je upload na neki sajt gde mozes dobiti direct link i zatim kopiras taj direct link i on ce ti raditi na serveru. Mada i tu ima dosta gluposti pa dosta sajtova ne radi uglavnom kiwi6 je nekada bio najbolji za tako nesto ni danas nije los ali malo su ga sjebali :D
moze se pustat link sa yta ig, sada cu da stavim kod u Filterskripte pa pogledajte i uzmite :)

Hvala mozete zakljucat temu.
Big respect for Ino42O