[PRODAJEM]Taxi sistem !!

Započeo berroni.pwn, Avgust 23, 2016, 14:01:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Server na kojem je skripta koristena: (Npr. Nije jos nigdje koristena) /
IP SERVERA: /
Naziv skripte: Taxi sistem
Vrsta skripte: (Filterskripta)
Slike: Nisam slikao jer nemam sta slikati, sve cete shvatiti po opisu. Ako moram, nije problem postavicu slike.
Video: /
Cijena: 5â,¬/10KM
Ostalo:
- Taksista sjeda u taxi i cim sjedne u taxi izbaci dijalog da radi posao taksiste svim online igracima. Znaci ako vozi taxi vozilo mora raditi taxi posao.
- Kada nekome treba taxi on kuca /taksisti i izbacuje mu listu taksista koji su SLOBODNI i njihov ID.
- Kada vidi listu, on kuca /ptaxi [ID]. Znaci /pozovitaxi [ID]. [ID] - taksista kojeg zeli pozvati, ima /taksisti.
- Kada to kuca, taksista automatski dobija zuti marker na mapi.
- Kada stigne i kada igrac sjedne u vozilo, AUTOMATSKI se mjenja njegov status iz SLOBODAN u ZAUZET na /taksisti.
- Kada igrac sjedne, taksista kuca /tvozi. Izbacuje mu dijalog gdje treba unijeti ID igraca kojeg zeli voziti + ime lokacije na koju ga zeli prevesti. To i vi sami mozete urediti IG, te lokacije uradio sam da bude dinamicno. Ja sam namjestio samo imena Naselja citave mape, a vi mozete srediti recimo burg i te lokacije.
- Kada taksista to kuca, igrac/putnik mora kucati /pvoznju i voznja pocinje.
- Kada putnik kuca /pvoznju taksista i putnik[obojica] AUTOMATSKI dobijaju MARKER na radar, sa lokacijom na koju treba stici [odredili su je preko /tvozi i /pvoznju]
- Kada igrac/putnik izadje iz vozila taksista dobija pare od voznje i neki drzavni bonus[ja sam stavio 300$ vi ga mozete urediti lako, pojasnicu kako ako ste zainteresovani.] i njegov status "ZAUZET" se AUTOMATSKI menja u "SLOBODAN" na /taksisti.
- Osim toga, kada taksist kuca /tvozi on bira i kvalitet voznje koji ce ponuditi. Sporo,Normalno,Brzo. Sporo znaci da ce ici sporo prateci semafore i to. Normalno znaci da ce ici brzo. A brzo znaci da ce voziti jaako brzo, uzimajuci svaku mogucu kraticu cak i po livadama, skakati sa nekih krivina samo da dodje brze. Taksista na kraju voznje dobija pare i od toga, jer za svaki level dobija vise.

Skripta je unikantna, a i jeftina.
Vas mail: [email protected]
Vas MSN: /
Ostali kontakt info: /
Zasto prodajete skriptu: Zatvorio sam BD:RP i UK:RP zbog konstantnih DDOS napada, bez obzira na 70/70 rekorde i sve te stvari, nemam zelje vise da se trudim.
Ima li nekih problema sa skriptom: /
Da li je skripta vasa: DA!

Lock da ne bi doslo do nepotrebnog spama.. Koga FS zanima nek se javi prodavcu.