[Predstavljanje] Jason'

Započeo asdasda1234, Jul 16, 2016, 19:47:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Amr, dap Amr
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Sarajevo
Koliko imate godina: 14
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: pa bio sam tu 2012 i prije
Vaše misljenje o forumu: Odličan, uvijek bio i ostao.
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Ne bih da kažem, jer me može neko prijaviti za "izdaju".
Koliko dugo igrate SA:MP: 5+ godina
Da li Skriptate ili Mapate: Prije, ali želim se vratiti jer sam sad malo zreliji nego prije :P
NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi:[/b][/font][/size][/color] Eh ovako, ja sam tu od 2012. STARI PROFIL. Znači ovdje sam naučio BBC i sve živo. Vraćam se jer stvarno mi se opet skripta/mapa kao nekad prije. Ima jedan lik se zove sa G neÅ¡to, neki Gati neÅ¡to tako, eh on je za mene bio Bog i batina hahaha. Bili smo na ratnoj nozi i uvijek sam se bojao da će me banati. I ona njegova slika zubara =  :o . Eh uglavnom, nadam se da sam dobrodoÅ¡ao i ako neko može da me uputi u PDF za resetovanje lozinke. Želim vratiti svoj stari acc, stare uspomene, stara sjećanja. I ako mi je joÅ¡ taj account banovan da dobijem unban jer sam tad stvarno bio kid, možda sam i sad al' pametniji :P Zvuči smijeÅ¡no al kako je tako je. Volio bih da me neko prepozna jer sam ovdje upoznao mnogo dobrih ljudi ali tako i loÅ¡ih. Ako je Gati kako već joÅ¡ tu nadam se da me se sjećaÅ¡ :P Poz !

Edit: da dokažem da sam stari član - znam da je onaj Corelli bio banovan valjda je i još
Poslednja Izmena: Jul 16, 2016, 19:48:38 POSLE PODNE od Jason'

E hvala ti puno :)) Baš mi je drago što sam se sjetio svega ovog xD Znaš li možda gdje da tražim reset lozinke - maila?

Dobrodosao nazad na Balkan Samp, uzivaj i nadam se da ces se setiti svega :D

Citat: Jason' poslato Jul 16, 2016, 19:54:29 POSLE PODNE
E hvala ti puno :)) Baš mi je drago što sam se sjetio svega ovog xD Znaš li možda gdje da tražim reset lozinke - maila?

Citat: [IG] Muma poslato Jul 16, 2016, 19:56:12 POSLE PODNE
Dobrodosao :)
Hvala !
Citat: Depayâ,,¢ poslato Jul 16, 2016, 19:58:12 POSLE PODNE
Dobrodosao nazad na Balkan Samp, uzivaj i nadam se da ces se setiti svega :D
Hvala puno ^^
Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jul 16, 2016, 19:58:59 POSLE PODNE
Citat: Jason' poslato Jul 16, 2016, 19:54:29 POSLE PODNE

Ma znam to, ali ja ne znam ni login nick ni mail :P Al' kontaktirao sam globalca, nadam se da ce odgovoriti :) Hvala tebi u svakom slučaju.

47

*

Doborodosao, nadam se da su problemi vezani za account reseni :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Hvala velika, nisu još ali će biti 100% jer znam da ste kvalitetna organizacija :) Kontaktirao sam tvog kolegu Cadilab, ma riješit će se to :D

Jos jednom dobrodosao na Balkan Samp

LOCK!