[WIP] OTOÄŒJE SMRTI - SA:MP

Započeo CR0H34RT, Jul 04, 2016, 23:47:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Godina je 1979. Protagonist gubi razum od prevelikog koriÅ¡tenja opojnih sredstava, halucinira i umiÅ¡lja stvari koje se zapravo ne dogaÄ'aju.
Slijedom tih dogaÄ'aja umisli konstantan bijeg od vampira na napuÅ¡tenom otočju. DogaÄ'aju se brojne paranormalne stvari u ukletom selu gdje mjeÅ¡tani tog sela prizivaju vampirskog gospodara Kadonisa.
Tijekom ovih dogaÄ'aja, njegova svijest se ponekad vrati u zbilju gdje je u Asylumu (viÅ¡e kao cutscena neke radnje u sobi ili sl.)

Evo ovako, gdje da počnem... Malo puknuta ideja. Server će biti Outlast / DayZ ili sažeto rečeno horor tematike, tip u kojemu igrač preživljava na pustom otočju sa drugim igračima. Tijekom igre dogaÄ'a se mnoÅ¡tvo zanimljivih questova, misija, achievmenta, potraga ili "navlačenja" (pod navlačenje sam zamislio da igrač pronalazi papiriće koji ga primore da doÄ'e do nekog mjesta i naÄ'e novi papirić i tako sve iznova dok ne naiÄ'e na neÅ¡to ogromno)

Ostatak ideja ću objavljivati kroz temu, tek sam počeo sa cjelokupnim projektom. Svi zainteresirani koji hoće biti dio su dobrodošli. Zasad su najviše potrebni mapperi i pomoćni skripter.

Hmm, cini mi se lijepo. Sretno s projektom :)

Zelim vam svu srecu sa projektom,ali tako nesto kod nas na Balkanu bas i nije uspevalo.U svakom slucaju imas dobru pricu snimi film ako nista :D :D

Odlican projekt. Volim kad netko radi unikatan projekt. I ja sam jos prije prije radio na Wild survival serveru gdje bi igrac bio sam na otoku te prolazio kroz razne scene i mislim da je ovo super projekt za samp. Nemoj odustat od projekta!

Sreno sa ovime, odlicna ideja, unikatna. Napokon nesto novo na balkanu  8)
Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

Ipak će biti dvojezična, hrvatski / engleski.

Dimi je odustao od projekta jer kako kaže nema vremena. Donosim vam slike sa današnjeg rada, skripta je započeta i mogu reći da sasvim dobro ide.

Eh Dimi kao i uvijek nema vremena  :D Inace svidja mi se

Zanimljivo napravi Botove zombija i tako to bice full :)

Huhuhuuu, jeza vas hvata?   ???

Zahvale Pottusu na mapi

Molimo te da procitas pravila pod-foruma.

Razlog zakljucavanja:

Tema starija od 30 dana.
Ukoliko zelite unlock teme javite mi se PMom.
Unlock mozete traziti samo ukoliko zelite osvjeziti temu sa novostima na projektu, a ne sa "BUMP" i slično.

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma

Pravila pod-foruma "Work in Progress"