[REÅ ENO] Savet za Texture Studio i Map Editor

Započeo Camaro :), April 19, 2016, 21:44:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ne nisam nov u mapanju, duze vremena sam se odmaknuo od mapanja te zaostajem puno u svemu sto se novih stvari tice.
Radio sam u MTA davno, sto se tice textura. malo je problem jer se u pawnu mjenja odredeni objekt, index, u koju texturu zelite zamijeniti itd.
Sada me zanima, zelim preci na jedan od programa navedenih u naslovu te trebam savjet, preporuku.
Vrlo brzo cu se snaci u svakom od njih, eventualno pogledati neke tutorijale.

Od vas zelim da mi date iskrenu preporuku za program, koji koristiti, koji je na neki nacin laksi i za texture, kojim se lakse sluziti.
Znam da sve zelim zdravo za gotovo kada pisem ''laksi,najlaksi'', ali da nije na shemu MTA jer mi ga je pun kuu.....kapa vise. ( :D )

Poslednja Izmena: Maj 13, 2016, 23:25:15 POSLE PODNE od Bryant.

preporuke toliko frcaju, neznam za sta da se odlucim :P

47

*

u Texture Studiu je lakše :D Pa ak si poceo sa texturama uzmi njega

Znaci u texture studio prakticki in game dodavas objekte i mjenjas texture i odma mozes vidjet kakav si posao napravio? :D

Samo textur studio i map editor od MTA nema leba :)

DEDIC MAPPING 2K18

Imas dve mogucnosti:
1. Texture Studio - po mom misljenju veoma lak za koriscenje i snalazenje, ali veoma ne uredan sto se tice kodova
2. Direktno u pawn - po mom misljenju sporije, malo teze, ali dosta urednije i lako se moze snaci u kodovima

Sve je to na tebi da odlucis, imas razne tutorijale za oba nacina izrade tekstura.
Ukoliko ti je potrebna dodatna pomoc, obrati se u ovoj temi.

Za sada mislim da mi je map editor najlaksi, odma direktno kodove u pawn i mjenjam teksture! :D

Drago mi je da si se odlucio i pronasao sebi laksi put.
Ukoliko imas problema sa necim vezano za mapanje, postavi ovde u temu.

Ja koristim texture studio 1.8 i map editor, ne znam da radim u pawnu texture a i ne planiram da krecem jer u textutre studio je mnogo lako po meni. Tako da cepaj na Map Editor i Texture Studio  :P
samo rejv i debele zene