~Vlog ili ne? ~

Započeo harexew, Jun 27, 2016, 22:14:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Posto se nalazim trenutno u Njemackoj dali da snimim koji vlog i da stimpocne YT kanal?
Mozete i predloziti jos neke stvari (osim gameplay-a to ce bit kad sevratim kuci)

sta ces snimati koje igrice?
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: Deko poslato Jun 27, 2016, 22:16:09 POSLE PODNE
Pomalo MC(1u sed.),SA-MP tutoriale (Skriptanje) i MC tutoriale (Server pugin i mod codanje)
I ponekad nesto u pravcu Audio-Photo-Vide(nest fotoshop,camtasi itd.)

Mogao bi poceti ako imas volje :)

Citat: |Harexe| poslato Jun 27, 2016, 22:18:46 POSLE PODNE
Pomalo MC(1u sed.),SA-MP tutoriale (Skriptanje) i MC tutoriale (Server pugin i mod codanje)
1. pravo na balkanu nikad nemoj snimati minecraft

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Jun 27, 2016, 22:28:55 POSLE PODNE
Citat: |Harexe| poslato Jun 27, 2016, 22:18:46 POSLE PODNE
1. pravo na balkanu nikad nemoj snimati minecraft
Ito sto kazes samo jos djeca gledaju al ipak dize aktivnost
A samo 1 u sedmici uvijek nest drugo malo pvp,vanila,predstavljanje modova itd.

Minecraft, meni totalno neinteresantna igrica, a verujem i velikoj vecini. Na tu se igricu pale iskljucivo klinci, a ako mislis da bi to bio dobar marketinski potez, nemam nista protiv. Ukoliko bi se bavio nekim vecim i jacim igricama, verujem da bi ugled kanala bio mnogo veci iako mozda ne bi imao mnogo pratilaca. U sustini, sve zavisi od tebe.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Aussie poslato Jun 27, 2016, 22:33:19 POSLE PODNE
Minecraft, meni totalno neinteresantna igrica, a verujem i velikoj vecini. Na tu se igricu pale iskljucivo klinci, a ako mislis da bi to bio dobar marketinski potez, nemam nista protiv. Ukoliko bi se bavio nekim vecim i jacim igricama, verujem da bi ugled kanala bio mnogo veci iako mozda ne bi imao mnogo pratilaca. U sustini, sve zavisi od tebe.
Pa postotrenutno nemamneku azdaju od kompa sammislio nest jednostvanije a kanije cu pocet kad dobijemkompa sarazmisljo DMC5 i GTA5(MP)

Dobro bi prosao i sa ovim igricama: GTA samp, Dota2, LoL, CS:GO, Left4Dead2, FIFA/PES, naravno GTA5, ali i nekim tutorialima koji imaju veze sa programiranjem (skriptanjem), eventualno mapanjem, tutoriali vezani za photoshop nikada ne ispadaju iz mode, kao i tut-ovi za neke ostale programe. Mogao bi biti svestrani vloger na cijem kanalu bi se moglo naci svasta nesto, od zabave do korisnih stvari. Ovo bi bio veliki korak koji zahteva kao sto si i sam naveo, dobar kompjuter, stoga, razmisli dobro.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Aussie poslato Jun 27, 2016, 22:41:22 POSLE PODNE
Dobro bi prosao i sa ovim igricama: GTA samp, Dota2, LoL, CS:GO, Left4Dead2, FIFA/PES, naravno GTA5, ali i nekim tutorialima koji imaju veze sa programiranjem (skriptanjem), eventualno mapanjem, tutoriali vezani za photoshop nikada ne ispadaju iz mode, kao i tut-ovi za neke ostale programe. Mogao bi biti svestrani vloger na cijem kanalu bi se moglo naci svasta nesto, od zabave do korisnih stvari. Ovo bi bio veliki korak koji zahteva kao sto si i sam naveo, dobar kompjuter, stoga, razmisli dobro.
Bas si moro to sve reci sad bi i ja poceo nesto ...

Evo ovako jedan mali plan za pocetak:
-Vlogovi:
-Sa putovanja itd
-Tutoriali:
-SA-MP skriptanje
-MC Pugin i MOd skriptanje (Java)
-PS
-Camtasia Sony Vegas
-Gameplayevi:
-SA-MP predstavljanje servera
-CoD MW4 MP
-GTA5 MP ali kasnije i DmC
-Stardev Valley dosta zabavna igrica
-LoL necu mikadposto nako nevolim igricu

Evo ti jos jedan primjer trenutno popularne igre 'Youtubers Life'.. ako vec zelis mladu populaciju medu pretplatnicima igrice tipa fife i gta5 ti najbolje prolaze.. a sto se kompa tice dovoljno ti je da ulozis u graficku/procesor i SSD najvise.. s tim da prethodno imas dobru maticnu i minimalno 4GB rama.. znaci polako, sve najbolje ti zelim ako krenes ali ako ces zavrsit sa youtubeom nakon 2 tjedna neisplati se ni vremena ni truda.. cisto moje razmisljanje.. ziv bio :)

I ja se slazem s ovim za MC, batali to
Ali prvo vidi nije to tako lahko i ja sam pocinjao misli sam snimis u ubacis na YT budi spreman da izgubis cijeli dan editajuci video i na kraju dana odes samo close jer ti se ništa ne svidja i sutra opet ispocetka...
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: Deko poslato Jun 28, 2016, 01:23:30 PRE PODNE
I ja se slazem s ovim za MC, batali to
Ali prvo vidi nije to tako lahko i ja sam pocinjao misli sam snimis u ubacis na YT budi spreman da izgubis cijeli dan editajuci video i na kraju dana odes samo close jer ti se ništa ne svidja i sutra opet ispocetka...
Paznm da je tesko brt a mozda inecu Mc