[Pomoc]Balkan Stories

Započeo $$ -=SALVADOR=- $$$, Jun 23, 2016, 12:08:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BSRPv4
Detaljan opis problema:Moze li mi netko pomoci... sta da promjenem i uradim u skripti da popravim problem sa registracijom i oko nje na serveru.... Moze li mi netko objasniti
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
BALKAN SAMP
RESPECT  |||MUMA---TOSIC---MEDO|||
PERFFECT GAMES RPG- SKRIPTER

Koliko sam cuo tu ne valja clickable textdraws a to je prelako za fix. Jednostavno upalis jedan ugasis druge i tjt. Kliknes jedan i SPD.. Samo ukljuci mozak

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 23, 2016, 12:58:35 POSLE PODNE
Koliko sam cuo tu ne valja clickable textdraws a to je prelako za fix. Jednostavno upalis jedan ugasis druge i tjt. Kliknes jedan i SPD.. Samo ukljuci mozak
Upravo ovo sto ti je Tosic rekao, a inace sa clicable TDovima moguce je kliknuti samo treba da pazis da ti boja ne predje lupam preko "Logina" a ti ides "Register", ili pojednostavis i uradis u dijalozima reg/login :)
HARD WORK BEATS TALENT

Moze li mi netko primjer navesti kako da promjenem i fixam to... ja sam nesto probavao... moze li mi netko fix pa podlat pwn ili samo taj dio gdje je fix bug...
BALKAN SAMP

Posto vidim da njih dvoje poznaju mod pa su ti pisali nisam hteo da se mesam jer ne poznajem mod a ni ti nisi nista posebno objasnio. Ako sam te dobro razumeo ti imas neki problem sa TD-ovima kada stavljas mis na TD koji se klikce hvata ih vise ili sta vec problem sa bojama... Ako je to problem evo pogledaj ovo pa ces videti kako to mozes fixati https://www.youtube.com/watch?v=XZ6FuMw1W_Q

Ne... kada ja tek ulazim na srw... pojave mi se textdraw selectable i pise registar pa drugi login i jos neka dva.... na koji god stisnem pise mi nisi registrovan tako na koji god kliknem i neznam to fix kako da 4 popravim da mi se odvijaju radnje kako trebaju na koju god stisnem
BALKAN SAMP

Nadji taj td i vidi kako je definisan. Onda pod OnPlayerClickTextdraw namesti da kad stisne npr Login da izbaci dialog DIALOG_LOGIN ili vec koji je. Videcu ja da ti sutra kad dodjem sa posla sredim to i posaljem.

E Tosic molim te sredi mi to ako mozes ja pokusavam ali nece opet cu pokusat... ako ti imas vremena mozes li mi ti to popraviti plizzz
BALKAN SAMP