[Pomoc] Server crash ondialog respozne

Započeo Stalenzi ツ, Jun 21, 2016, 15:51:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: pada na ondialogresponze,ko moze da pomogne neka pomogne :'(
Dio skripte: [pawn][15:03:27] [debug] Server crashed while executing LURP.amx
[15:03:27] [debug] AMX backtrace:
[15:03:27] [debug] #0 00000074 in ?? (... <29 arguments>) at <unknown file>:0
[15:03:27] [debug] #1 00000077 in public OnDialogResponse () at <unknown file>:0
[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

[pawn]//-----------------------------------------------------------//
public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
    if(strfind(inputtext, "%", true) != -1 || strfind(inputtext, "#", true) != -1)
   {
        SCM( playerid, -1,""CRVENA"Uneli ste format koji server ne podrzava!");
      return 1;
   }
//------------------------------------------------------------------------------
if(dialogid == DIALOG_RCONPROVERA)[/pawn]

Postavi ceo public da vidimo sta ima a ne samo deo sa pocetka...
I odma da ti kazem ovo na pocetku sto vidim za ove kao formate sto si definisao da server ne podrzava ne vidim potrebu za tom proverom mozda ti cak i ona obara srw msm lupam sada treba testirati ali ne znam cemu ta provera tu :D

Imaju ljudi Hack i hackuju rcon zato sam stavio rcon proveru! :)

To nije rcon provera :D rcon proveru stavljas u public OnRconLoginAttempt evo ti sa samp wiki-a odma i provera za pogresan password http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnRconLoginAttempt
To mozes ubaciti pa ces videti ko ti pokusava uci u rcon, sa druge strane ako se bojis da ti neko ne provali rcon sto ja opet ne verujem i da se to moze provaliti ako vodis racuna i dajes samo ljudima u koje imas poverenje. Jednostavno pre svega vidis da li ti uopste rcon treba ako ti ne treba zakomlikujes sifru u tri lepe da ni ti ne znas i ne diras to i miran si ako ti pak treba onda opet stavi tezu sifru, mala velika slova, brojevi, znakovi i miran si. Ali opet ako jos neko ima panel ili dajes svakom taj rcon ili ne menjas cesto (primer jednom nedeljno) onda ti taj rcon moze procureti od tih isti koji ga koriste.
No bezimo sa teme posalji ceo public da vidimo u cemu je problem ako planiras da ti pomognemo :D