[REÅ ENO] pozicija

Započeo Keno_Caponee, Jun 18, 2016, 13:21:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: editovani altus
Detaljan opis problema:guglo sam al nikako da nadjem kako da kada neko ode rlg dda ga vrati na istu poziciju
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Jun 18, 2016, 18:06:49 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Pa jednostavno napravi u enumu za playera LastPozX LastPozY LastPozZ i kad se diskonektuje da mu uzme poziciju preko GetPlayerPos i da upise to u podatke od igraca. E onda da to ocita i pod onplayerspawn samp da tu spawna.. Nista tesko

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 18, 2016, 13:31:33 POSLE PODNE
Pa jednostavno napravi u enumu za playera LastPozX LastPozY LastPozZ i kad se diskonektuje da mu uzme poziciju preko GetPlayerPos i da upise to u podatke od igraca. E onda da to ocita i pod onplayerspawn  da tu spawna.. Nista tesko

nmg nac taj enum trazim ga ali nigdje ga nema

Evo i ovaj je isto to trazio za event Klik isto je i za tebe samo sto sacuvavas kordinate igraca u publicu OnPlayerDisconnect a spawnas igraca u publicu OnPlayerSpawn imas vec sigurno taj spawn samo trebas da umesto kordinata stavis varijable imas u toj temi primere, ali varijable moras staviti u enum za igraca tj. tamo kod varijabli koje cuvas na igracevom nalogu ako me razumes. Evo jos bolje primer kako cuvas varijablu za level isto tako trebas da sacuvas i ove 3 varijable za x, y i z.

okee to je reseno eh sada ako mi moeze reci kako da igracu dodje poruka kad se loguje npr "IZASLI STE NA OVOM MESTU NA NJEGA STE SE I VRATILI"

Pa tu gde ti je kordinata sto spawnas igraca tu stavis i taj text.

Citat: Keno_Caponee poslato Jun 18, 2016, 14:16:23 POSLE PODNE
okee to je reseno eh sada ako mi moeze reci kako da igracu dodje poruka kad se loguje npr "IZASLI STE NA OVOM MESTU NA NJEGA STE SE I VRATILI"
Koristi najobicniji SCM