[REÅ ENO] Problem oko poslova, if...

Započeo Jockz_Corleone, Jun 18, 2016, 17:08:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Otvarao sam temu Mesa checkpointe, vezano za posao kamiondzije.. i problem je u if (!IsTrailerAttachedToVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid))) return SCM (playerid, -1, "Zakacite prikolicu"); Dole cu ostaviti skriptu pa ce te razumeti..
Dio skripte: http://pastebin.com/jRtQHBDc e sada kada ja to obrisem sve mi radi i ne mesa checkpointe, ali moze da se radi posao bez prikolice a ja hocu sa prikolicom.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Jun 18, 2016, 18:18:51 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Pa promeni ovo broj 1 mozda imas dva ista definisana pa ti zato mesa id.

Citat: Jack_Corleone poslato Jun 18, 2016, 17:19:17 POSLE PODNE
Pa promeni ovo broj 1 mozda imas dva ista definisana pa ti zato mesa id.
Koje jedan? AKo mislis na ovo: if(DostavljanjeNafte[playerid] == 1 nemam takva dva definisana, a i nije mi problem u tome nego u if (!IsTrailerAttachedToVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid)))

O covece taj kod sam ti poslao za komandu a ne da ga i ovde definises, to samo u komandu ide a ovamo gde su markeri ovako definisi da nebi prosao bez prikolice kroz marker.
[pawn]if (DostavljanjeNafte[playerid] == 1 && CID >= branko[0] && CID <= branko[3] && GetPlayerState(playerid) == 2 && IsTrailerAttachedToVehicle(carid))[/pawn]

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 18, 2016, 18:12:44 POSLE PODNE
O covece taj kod sam ti poslao za komandu a ne da ga i ovde definises, to samo u komandu ide a ovamo gde su markeri ovako definisi da nebi prosao bez prikolice kroz marker.
[pawn]if (DostavljanjeNafte[playerid] == 1 && CID >= branko[0] && CID <= branko[3] && GetPlayerState(playerid) == 2 && IsTrailerAttachedToVehicle(carid))[/pawn]
Ok hvala ti