[REÅ ENO] Menjanje tekstura u Texture Studio

Započeo Oleg_Schwag, Mart 15, 2016, 18:07:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znaci imao sam vec probleme sa mapama i tako to i sad sam napokon sve napravio i kad sam poceo texture stavljat nemogu nijednu promijenit osim prvu stvar koju sam stavio na editoru.

znaci stavio sam prvo "pod neki" i osim toga nista nemogu promijenit..

ako netko zna kako da sad i to rijesim?
Poslednja Izmena: April 06, 2016, 21:11:44 POSLE PODNE od Bryant.

Prvo bih te zamolio da ne otvaras 10 tema u vezi Texture Studia nego postavljaj pitanja u jednoj.

Sto se tice problema, vidim da imas problema sa TSom i preporucujem ti da probas sa reinstalacijom TSa i takodje proveri da li su svi kodovi jednaki odnosno u istom formatu kao i da li je fajl mape u formatu koji treba da bude.

Sve sam uredno napravio kao svaki puta al od kada sam reinstalirao komp mi to sve nesto naopako ide..

u pwn. formatu mi je mapa i ucita ju cijelu i sve ljepo ali kad treba promijenit texture samo jedan zid hoce promijenit a sve sam pravio od ide vrste zida...

i imam zadnji skinut texture studio 1.8
Poslednja Izmena: Mart 15, 2016, 18:32:58 POSLE PODNE od Oleg_Schwag

Kada kucas /stexture fazon ti je da znas na kojem slotu se nalazi koja tekstura,ako setas npr. /mtset ID objekta i onda slot 9,a taj objekat nema slot 9,onda ti se nece nista desiti zato pokusaj sa svim slotovima ja mislim da ti je do toga samo.