[REÅ ENO] Novi interior

Započeo Stifler ツ, Jun 15, 2016, 11:22:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Ubacio sam novi interior banke tj novu mapu u gm i sad kako da stavim ulaz u tu novu banku a ne u staru.Znam kako postaviti ali kako da nadjem kordinate od te nove banke ako me razumijete
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Jun 15, 2016, 18:31:31 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Pa imas u skripti, nadji mozda je oznaceno, mislim da je oznaceno ja sam radio na up

valjda ide, Banka //ulaz i Banka //izlaz

Citat: KNIGHTâ,,¢ poslato Jun 15, 2016, 11:24:18 PRE PODNE
Pa imas u skripti, nadji mozda je oznaceno, mislim da je oznaceno ja sam radio na up

valjda ide, Banka //ulaz i Banka //izlaz

Razumijem ja to kako da promijenim ali kako da dobijem kordinate,gdje da udjem pa da kucam /save pa da mi se moze stvoriti u tom novom interijeru kad postavim na to ///ulaz

Kordinate dobijes u documents gta san andreas user files.. Ides saved positions i nadjes. Kad uzimas kordinate dobices AddPlayerClass(skinid,X,Y,Z,ugao i tako to) uzimas X,Y,Z

Kada kucas IG /save kordinate ti se sacuvaju u GTA SA User Files/SAMP/savedpositions.txt i samo promenis u modu onda.
EDIT:Nisam video da je Tosic vec postavio .
"... As bad as you may think i am,
as far as you think i am willing to go
to protect that which i hold most dear,
you can't possibly fathom how deep
that well of mine truly goes."

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 15, 2016, 11:33:03 PRE PODNE
Kordinate dobijes u documents gta san andreas user files.. Ides saved positions i nadjes. Kad uzimas kordinate dobices AddPlayerClass(skinid,X,Y,Z,ugao i tako to) uzimas X,Y,Z

Sad cu vam malo detaljnije objasniti,ubacio sam novi interior i znam kako da promijenim razumijem kordinate i to,ali ja ne znam koordinate tog novog enteriera,zanima me kako mogu udji u taj enterier da mogu kucati /save ispred vrata npr gdje ce mi se spawn kad stisnem F

Citat: MartinBrat poslato Jun 15, 2016, 11:38:50 PRE PODNE
Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 15, 2016, 11:33:03 PRE PODNE

Sad cu vam malo detaljnije objasniti,ubacio sam novi interior i znam kako da promijenim razumijem kordinate i to,ali ja ne znam koordinate tog novog enteriera,zanima me kako mogu udji u taj enterier da mogu kucati /save ispred vrata npr gdje ce mi se spawn kad stisnem F
Ahaa nisam te razumeo. Lepo ubaci kodove mape u map editor i idi test i msm da ce to odma spawn u interior i idi /save i tjt

Rijeseno tema moze lock ! Hvala jos jednom