[REÅ ENO] /Duty

Započeo pllopen, Jun 12, 2016, 21:33:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:Evo nisam usao dvije godine u pawn i sada nesto radim ne ne ide mi u glavu gdje grijesim. Znaci kad idem duty da mi uzme trenutni hp i armour i kad odem off duty da mi vrati onoliko koliko je uzelo kad je otisao duty. No ono ne vraca hp i armour.
Dio skripte:
YCMD:duty(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help ,params
	new string[128], Float:Pos[3];
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return NemaOvlastenje(playerid);
    GetPlayerPos(playerid, Pos[0], Pos[1], Pos[2]);
	label[playerid] = Create3DTextLabel("ADMIN DUTY", G_CRVENA, Pos[0], Pos[1], Pos[2], 40.0, 0, 0);
    if(ADuty[playerid] == false)
    {
        ADuty[playerid] = true;
        GetHealth(playerid);
  		GetArmour(playerid);
        SetPlayerColor(playerid, G_CRVENA);
        SetPlayerArmour(playerid, 98303);
        SetPlayerHealth(playerid, 98303);
        format(string,sizeof(string),""S_SCRVENA"(( Administrator %s je na duznosti, za pomoc kucajte /report! ))",GetName(playerid));
        SCMTA(-1,string);
		Attach3DTextLabelToPlayer(label[playerid], playerid, 0.0, 0.0, 0.7);
	}
	else
	{
	    ADuty[playerid] = false;
        SetPlayerColor(playerid, 0xFFFFFF00);
		SetPlayerHealth(playerid, GetHealth(playerid));
        SetPlayerArmour(playerid, GetArmour(playerid));
        format(string,sizeof(string),""S_SCRVENA"(( Administrator %s vise nije na duznosti ))",GetName(playerid));
        SCMTA(-1,string);
		Delete3DTextLabel(label[playerid]);
	}
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neo
bavezno)
:
Poslednja Izmena: Jun 13, 2016, 16:54:03 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

ma samo stavi kad ide /offduty da mu sethp na 100 i ajde ...
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: [BT:DM]Deko poslato Jun 12, 2016, 21:39:18 POSLE PODNE
Hehehe palo mi je par puta da jednostavno tako stavim ali nije to, to. Radi abusanja najvise ovo hocu da napravim ali ocito negdje grijesim.  :D ;) :D :D

Citat: pllopen poslato Jun 12, 2016, 21:44:02 POSLE PODNE
Hehehe palo mi je par puta da jednostavno tako stavim ali nije to, to. Radi abusanja najvise ovo hocu da napravim ali ocito negdje grijesim.  :D ;) :D :D

ako oces zbog abusanja stavi da mu seta HP na 50% 75% tako nece biti abusanja a i teb je lakse ...

Citat: Keno_Caponee poslato Jun 12, 2016, 22:11:54 POSLE PODNE
Citat: pllopen poslato Jun 12, 2016, 21:44:02 POSLE PODNE

ako oces zbog abusanja stavi da mu seta HP na 50% 75% tako nece biti abusanja a i teb je lakse ...
Gdje ti je logika ? Sta ako taj admin prije nego sto je otisao duty imao 100hp i otide duty pa off duty i stavi mu 50hp ? Tako isto za armour. Jednostavno negdje nesto grijesim pa bi volio da netko iskusniji odgovori. Hvala

A zasto ce adminima health i ostale gluposti vracati na staro, njihova briga je server i treba kad su IG bit' na /aduty uvijek...

Citat: muma. poslato Jun 12, 2016, 22:53:22 POSLE PODNE
A zasto ce adminima health i ostale gluposti vracati na staro, njihova briga je server i treba kad su IG bit' na /aduty uvijek...
Zasto se vi sekirate zasto ce ?
Ja ovdje trazim pomoc da vidim gdje grijesim ,a ne savijete(bez ljutnje).

Pa trebale bi ti varijable gde bi zapisao koliko je hp-a i armora imao da bi mu to posle vratio kada skine duty ali ne vidim potrebu za time jer je to admin sto bi komplikovao :D

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 12, 2016, 22:59:48 POSLE PODNE
Pa trebale bi ti varijable gde bi zapisao koliko je hp-a i armora imao da bi mu to posle vratio kada skine duty ali ne vidim potrebu za time jer je to admin sto bi komplikovao :D
Trebalo bi ih zapisat ali ne razumijem zasto nece. Primjer
new Float:hp[MAX_PLAYERS], Float:arm[MAX_PLAYERS];
	if(ADuty[playerid] == false)
        {
        ADuty[playerid] = true;
        GetPlayerHealth(playerid, hp[playerid]);
  	GetPlayerArmour(playerid, arm[playerid]);
        SetPlayerArmour(playerid, 98303);
        SetPlayerHealth(playerid, 98303);
	}
	else
	{
	    ADuty[playerid] = false;
	    SetPlayerHealth(playerid, hp[playerid]);
            SetPlayerArmour(playerid, arm[playerid]);
	}

Treba mi ovo jer bi se moglo abusat u nekim systemima no otom potom. Volio bi da mi netko ukaze gdje grijesim.
Poslednja Izmena: Jun 12, 2016, 23:10:40 POSLE PODNE od pllopen

Pa po kodovima je ok e sada to sto ne radi je pa ne znam sada napamet pricam verovatno zbog toga sto podesavas mnogo velik hp i armor probaj sa primer 1000 pa vidi sta ce biti...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 13, 2016, 01:30:20 PRE PODNE
Pa po kodovima je ok e sada to sto ne radi je pa ne znam sada napamet pricam verovatno zbog toga sto podesavas mnogo velik hp i armor probaj sa primer 1000 pa vidi sta ce biti...
Nije zbog toga, testao sam.

Citat: pllopen poslato Jun 13, 2016, 02:15:08 PRE PODNE
Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 13, 2016, 01:30:20 PRE PODNE
Nije zbog toga, testao sam.

Kako si definisao to hp i arm ?
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Sa ovim je sve uredu ako su ti ove 2 varijable za hp i armor na vrhu scripte sada sam testirao kod sebe... Moguce da si ti te varijable stavio u komandu ili gde vec...

probaj sa floatom, uzima mu kolicinu healtha i armora te sacuva te kad ide off duty vraca tu kolicinu.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 13, 2016, 12:20:41 POSLE PODNE
Sa ovim je sve uredu ako su ti ove 2 varijable za hp i armor na vrhu scripte sada sam testirao kod sebe... Moguce da si ti te varijable stavio u komandu ili gde vec...
E hvalaaaa ti. Radi sada.
Lock ovdje.