[Pomoc]Problem oko konektovanja

Započeo Jack_Corleone, Jun 12, 2016, 12:25:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GTARP
Detaljan opis problema:Imam problem kad se ulogujem na server spawnuje me i posle nekih 10 sekundi mi pojavi textdraw sat i datum i nemam nikakav tajmer za ucitavanje pod onplayerconnect i onplayerspawn update sam streamer sscanf ali nece i dalje ucita sve lepo posle 10 sekundi i posle server radi lepo, na hostovanom serveru i kucnom isto.
Dio skripte:Sta treba?
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

pod ongamemodeinit imas li timera?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Imam timeri za zatvor i lecenje spedometar wanted. Ali to nije za ucitavanje

Pronadji u modu prikazivanje sata koje ide preko TextDrawShowForPlayer pa vidi na koji nacin se prikazuje jel preko nekog tajmera ili sta.. To bi bilo najbolje da namestis da kada igrac ukuca lozinku i kada ga spawna da mu se odma tu pale ti TD-ovi.

Tako je brt i namesteno obican gtarp pre je radilo sve sad nece.

A jel ti to samo sa satom ili jos nekim TDovima koje prikazujes kada uneses pw ?

Ne prikaze textdraw i komande servera i onda posle 10 15 sekundi sve zavisi prikaze sve normalno dobrodosli normalan spawn i td, a do tad spawnuje me negde totalno drugo mesto.

Hm, tu moze biti onda da imas problem sa lagom da li do tebe ili do servera ne mogu ti reci ako imas jos nekog da testiras onda ako bi njemu recimo radilo ok a tebi ne znaci tebi laguje a ako bi i njemu bilo isto ko i tebi onda kazem ili je neki lag do srwa, hosta... Ili si nesto sjebo u scripti priseti se sta si radio zadnji put pa pregledaj mozda si nesto natovario sto izaziva veliko opterecenje scripte i desava se to sto se desava ...

Svima je tako samo sto nisam nista radio skinuo sa neta i usao da vidim taj mod sa editovao pre 100 puta nikad nisam imao problem sad ga skinem da opet pocnem da editujem i nece lepo da radi kad se konektujem.

Pa onda je definitivno neki problem u modu nesto ga gusi e sada sta to ne znam ovako napamet ...