Problem sa fonom

Započeo Tosic ツ, Maj 25, 2016, 23:00:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pre 5-6 meseci sam uzeo Samsung Galaxy Core Prime. Sve je lepo radilo do pre mesec dana. Imam messenger ukljucen (ona ikonica gore znate svi) i odem na chrome i idem na neke sajtove i on jednostavno izbaci messenger iz ram memorije i ugasi ga nzm zasto. I kada stisnem home dugme treba mu par sekundi da dodje sebi da bi mogao dalje nes da radim. Imam 1.50GB slobodno znaci imam 70 pesama i manje i oko 40 slika i neke gamemodove tj neki moji propali projekti koje cuvam. Nista veliko ali i opet koci. Telefon je ovako kao nov,nikada mi nije ispadao pa da bi se nesto ppremetilo unutra ili slicno.. Ako neko zna sta mu koze biti neka pomaze. Hvala unapred

Svaki telefon pocne posle nekog vremena da zapucava i slabije radi nego na pocetku.. Tako eto i meni ne pojavljuje mi se ikonica od messengera kad npr malo duze koristim telefon jednostavno nece... Kada sam uradio HARD RESET prvih nedelju dana kao da je bio nov zatim opet poceo da zeza.. Tako da eto jedino probaj hard reset..

što čuvaš modove na telefonu? neki znaju biti puni virusa

napravi sebi mega sync i upload tu, stalno ce ti biti, a telefon uradi master ili hard reset

i provjeri koristenje rama na telefonu