[REÅ ENO] inputtext

Započeo Łuk@, Maj 28, 2016, 15:06:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:0
Opis problema o kojem se radi: Napravio sam komandu /givetoall i stavio sam da kad ukuca /givetoall da izbaci dialog style list, onda kad odabere iz dialog_style_list da ide dialog_style_input, sad ne znam kako kad npr. oce da dadne 25000$ da dadne 25000$ ne znam sa inputtextom strlen itd..
Dio skripte:
Slika (neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 29, 2016, 00:10:42 PRE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ne razumem te kod ovih 25k jel ne znas kako da das igracima ili imas neki problem u dialogu ?

sumnjam da ce ovo raditi

if(dialogid == DIALOG_GIVETOALLNOVAC)
    {
        if(!response) return 1;
        if(response)
        {
            new kolicina;
            kolicina = strval(inputtext);
            if(kolicina < 2000) return SendClientMessage(playerid,-1,""ZELENA"[GRESKA] "BELA"Ne mozete ispod 2000 i vise od 50000$!");
            aco_dajnovac(playerid, kolicina);
            new aporuka[128];
            format(aporuka, sizeof(aporuka), ""ZELENA"A | "BELA"Admin "ZELENA"%s "BELA"je koristio komandu /givetoall! - kolicina novca %d!", GetName(playerid), kolicina);
            AdminMessage(-1, aporuka);     
        }
    }
kako da sa foreachom uradim?

[pawn]
if(dialogid == DIALOG_GIVETOALLNOVAC)
    {
        if(!response) return 1;
        if(response)
        {
            new kolicina;
            kolicina = strval(inputtext);
            if(kolicina < 2000) return SendClientMessage(playerid,-1,""ZELENA"[GRESKA] "BELA"Ne mozete ispod 2000 i vise od 50000$!"); // Ovo ti nije dobro tj. ako hoces bas kao sto i u textu pise evo ti ispod ovoga
            //if (kolicina < 2000 || kolicina > 50000) return SendClientMessage(playerid,-1,""ZELENA"[GRESKA] "BELA"Ne mozete ispod 2000 i vise od 50000$!");
         foreach (Player, i)
            {
               aco_dajnovac(i, kolicina); // predpostavljam da je ovo aco_dajnovac umesto GivePlayerMoney
            }
            new aporuka[128];
            format(aporuka, sizeof(aporuka), ""ZELENA"A | "BELA"Admin "ZELENA"%s "BELA"je koristio komandu /givetoall! - kolicina novca %d!", GetName(playerid), kolicina);
            AdminMessage(-1, aporuka);
        }
    }
[/pawn]

ma to sam ja i prije fix.. nije to problem znam to, uradio sam sa foreachom hvala na pomoci ipak..