[Pomoc] Za pro skriptera nije tesko

Započeo Vukenzi, Maj 22, 2016, 12:50:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: San Marino
Opis problema o kojem se radi: sad bi zeleo na register system da ima tri klase seljak biznimes i ganster i sad kad izaberete tu klasu imate posebne skinove samo to hocu :P verovatno je tesko . U TextDrawowima ja cu ih napravit
Dio skripte:
Slika (neobavezno):

samo napravis kad klikne na td da mu podesi skin id taj i taj SetPlayerSkin(playerid, skinid);
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

e sad san marinu imao ovo i stvara mi problem
new MaleSkinNames[][] = { "Turista", "Belac_sa_kapuljacom", "Crnac_sa_majcom", "Beskucnik" };
new MaleSkinIDs[][] = { 26, 29, 28, 137 };

new FemaleSkinNames[][] = { "Bogata_zena", "Ulicna_devojka", "Poslovna_zena", "Belkinja_u_suknji" };
new FemaleSkinIDs[][] = { 12, 13, 141, 169 };

if( BiraSkin[ playerid ] > 0 ) {
        if( RegSex[ playerid ] == 1 ) { // musko
            if( BiraSkin[ playerid ] == 4 ) BiraSkin[ playerid ] = 0;
            BiraSkin[ playerid ]++;
            PlayerInfo[ playerid ][ xSkin ] = MaleSkinIDs[ BiraSkin[ playerid ]-1 ][ 0 ];
            PlayerTextDrawSetPreviewModel( playerid, RegisterTD[ playerid ][ 13 ], MaleSkinIDs[ BiraSkin[ playerid ]-1 ][ 0 ] );
        PlayerTextDrawSetString( playerid, RegisterTD[ playerid ][ 15 ], MaleSkinNames[ BiraSkin[ playerid ]-1 ][ 0 ] );
}
else if( RegSex[ playerid ] == 2 ) { // zensko
    if( BiraSkin[ playerid ] == 4 ) BiraSkin[ playerid ] = 0;
            BiraSkin[ playerid ]++;
            PlayerInfo[ playerid ][ xSkin ] = FemaleSkinIDs[ BiraSkin[ playerid ]-1 ][ 0 ];
            PlayerTextDrawSetPreviewModel( playerid, RegisterTD[ playerid ][ 13 ], FemaleSkinIDs[ BiraSkin[ playerid ]-1 ][ 0 ] );
        PlayerTextDrawSetString( playerid, RegisterTD[ playerid ][ 15 ], FemaleSkinNames[ BiraSkin[ playerid ]-1 ][ 0 ] );
}
    }

Turista ako klikne to dadne mu skin 26 i sta je tu tesko samo imena promenis i idove..