[WIP] The Lost - SA:MP - DayZ - Scavenge and Survive

Započeo slipnkit, Maj 14, 2016, 00:29:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

The Lost

Općenito

Pozdrav svima. U ovoj temi ću prikazati razvoj svog prvog moda. U pitanju je DayZ SA:MP server. Skupljate razne stvari, resurse, oružje i gradite svoju bazu. Napadate druge kako bi ste obezbijedili što više resursa za sebe. Mod će biti ukratko povezan sa načinom DayZ Standalone igre.

Trenutni sistemi

• Imati ćete inventar sistem, koji će prikazivati količinu, vrstu i VaÅ¡e resurse i stvari.
  • Imati ćete craft sistem, preko kojeg ćete moći da stvarate razne stvari kombinacijom viÅ¡e resursa.
  • Imati ćete sistem automobila, koje ćete moći zaključavati i otključavati ključem koji napravite.
Ostale ideje

Ostatak svojih ideja i njihov razvoj ću prikazivati u nastavku ove teme. Dobrodošli ste da komentarišete i predložite svoje ideje. Isto tako ste dobrodošli da se pridružite razvoju moda sa svojim mapama, korisnim filterskriptama i slično.

Napomena: Ovaj mod nema host trenutno. S obzirom da moram održavati svoj život, preživljavati i raditi, ja ga ne mogu plaćati. Isto tako ću kasniti sa slikama i novostima sa razvoja ovog moda. Molio bih moderatore da ne lockaju i ne brišu temu. Otvoren sam za svaki vid saradnje sa bilo kime ko može plaćati, ili čak spojiti se sa nekom zajednicom, koja bi pored svojih raznih servera imala i ovaj.
Poslednja Izmena: Maj 14, 2016, 00:30:31 PRE PODNE od slipnkit

Srećno i da izguraš do kraja!
don`t worry be happy

U koliko treba host, javi se.
Vec odrzavam 4-5 servera (besplatnih).

Drago mi je da smo se uspjeli dogovorit s osobom koja vodi ovaj projekt da ga vodi pod našom zajednicom.

Ovakvih servera je jako malo, par na cijelom svijetu koji dobro rade(ukoliko su moji izvori dobri).Nadam se da ćemo imati uspjeha s ovim projektom!

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Zahvaljujem se svima na podrÅ¡ci. Spojili smo se sa GeForce zajednicom, od sad detaljne informacije o serveru i modu možete pronaći na njihovom forumu. TakoÄ'e ću nastaviti prikazivati razvoj moda u ovoj temi. Očekujte nas uskoro sa IP adresom za prvi beta test.

Napomena za moderatore: Izvinjavam se ako je ovo gore izgledalo kao reklama, nisam nigdje postavio link.