Vikendice

Započeo Milan_Jeftic, Jul 15, 2010, 20:46:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali iko zna kako bih mogao  da napravim to da ljudi mogu pored kuce da imaju i vikendicu ili ako ne to kako da mogu da imaju 2 kuce????
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

mislim da puno pitas... xD

.... { pobriso komentar } ....
Poslednja Izmena: Jul 16, 2010, 00:14:14 PRE PODNE od Kiki_Radeon

Citat: Antonio1 poslato Jul 15, 2010, 23:16:43 POSLE PODNE

Pa covjece,covjek samo trazi pomoc...ako mu neces odgovoriti NE-Odgovaraj i ne S.P.A.M-aj gluposti!

adjde ti suti Pee-WE-ić ja sam svoje reko pa sta ti spamas budalo...

Citat: Antonio1 poslato Jul 16, 2010, 08:53:37 PRE PODNE
adjde ti suti Pee-WE-ić ja sam svoje reko pa sta ti spamas budalo...

"Antonio1" Bas sam sad gledao komentare po forumu i:

Citat: Antonio1 poslato Jul 15, 2010, 23:16:43 POSLE PODNE

Vidi se da si na forum dosao samo spamati bezveze...Ne bih se htio svadati al stvarno nemoras pisati gluposti ako imas nesto pametno za rec reci a ne da pises takve gluposti...Covijek je pitao jel zna tko a ne dal "puno pita",pita zato jer je ovo forum za to i zato jer ce mu netko ko zna pomoci!

________________________________________________________________________________________

Ispricavam se za offtopic !

________________________________________________________________________________________

Odgovor za vikendice: Imas na samp forumu house sistem u FS pa mozes preimenovati sve sto pise "house" u "vikendica",vidio sam jedan house sistem di mos ingame kreirati kuce sa komandom (posluzi se trazilicom)!

EDIT: Evo pronasao sam nesto slicno
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=98767&highlight=%2Fcreatehouse
Poslednja Izmena: Jul 16, 2010, 09:22:54 PRE PODNE od Slick_Crack
Mysterious roleplay

Ja bi ovom zavalio ban.. Jel ti znaÅ¡ da si dijete? Mi smo vamo svi (osim Mrera) stariji od tebe.. A možda si ti i mlaÄ'i od mrera, Å¡uti i drži misao za sebe!

da ti znas ko sam ja u RL ti nebi tu piso meni sranja...

Citat: Antonio1 poslato Jul 16, 2010, 09:55:50 PRE PODNE
da ti znas ko sam ja u RL ti nebi tu piso meni sranja...

Da a ponasas se kao djete..Ajde dosta offtopica Nek netko locka ovu temu dobio je odgovor!
Mysterious roleplay

Znaci moras napraviti identican system kao i kuce, mozes i kopirat samo pa sta ja znam umjesto HouseInfo stavis VikendicaInfo...

Offtopic: Lock neko ovo, dobio je odgovor + opet se da se tako izrazim "debili" bez uvrede, svadaju
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

E momci stvarno vam hvala....zapravo odg. ste mi na dve teme tj. kako da napravim i stanovee i vikendice...svaka vam cast.....pozdrav
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani