[POMOC/PITANJE] Oko MoveDynamicObject

Započeo Jakisic, Mart 30, 2016, 16:17:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

GM: UP
Problem: Nije problem vise je pitanje kako da odradim jednu stvar.Pravim sistem IG kreiranja kapija za kucu i sve super funkcionise e sad kod komande za otvaranje kapije me zanima kako da napravim da se kordinata za visinu smanji za 3.Primer ako je bila 10 da se smanji na 7.
Ja sam kontao nesto ovako al nzm stvarno kako bih to realizovao
MoveDynamicObject(kapijaid,KapijaInfo[i][kpX],KapijaInfo[i][kpY],KapijaInfo[i][kpZ] -= 3,1.5,KapijaInfo[i][kpRX],KapijaInfo[i][kpRY],KapijaInfo[i][kpRZ]);

Slike://

Vise bih ti preporucio da napravis varijable u koje ces spremati poziciju zatvorene kapije koju ces edit preko OnPlayerEditDynamicObject, i zatim napravis MoveObject :)

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Mart 30, 2016, 17:32:18 POSLE PODNE
Vise bih ti preporucio da napravis varijable u koje ces spremati poziciju zatvorene kapije koju ces edit preko OnPlayerEditDynamicObject, i zatim napravis MoveObject :)
Razmisljao sam i o tome sto cak i nije lose samo sto eto ima vise varijabli za ucitavanje :D

Ne predstavlja veliki problem, a mozes da uradis kako ti hoces, dok ovako u skripti ima mnogo sansi da dodje do "bugova" jer ako stavis na krivu povrsinu jedan dio ce biti iznad zemlje, a drugi ispod ...

MoveObject(imekoje si definisao za kapiju, tu posatvis x y z kordinate po kojim koordinatama ce se otvarati kapija, i zadnju brzinu stavis);

primjer ovo zadnje sto stavim 3 je brzina kapije kojom ce se ona otvarati most ti staviti kako ti pase

MoveObject(kapija, koordinate x, y, z, rx,ry,rz ,3);
Poslednja Izmena: Mart 31, 2016, 19:10:40 POSLE PODNE od enougH

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Mart 31, 2016, 18:48:36 POSLE PODNE
Ne predstavlja veliki problem, a mozes da uradis kako ti hoces, dok ovako u skripti ima mnogo sansi da dodje do "bugova" jer ako stavis na krivu povrsinu jedan dio ce biti iznad zemlje, a drugi ispod ...
Nema sanse,kad stavim da spusti za malo vise npr 3 ili nebitno koliko,a i vec sam proracunao koliko mi treba za taj objekat da ide ispod zemlje od dna do vrha :D
Ugl napravio sam i sve radi kao podmazano :D