[RIJEÅ ENO]Denuvo zastita

Započeo Vuzimir, Mart 09, 2016, 15:03:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ajde malo ko se bolje razumje u ovu Denuvo zastitu, ja znam neke sitice ali ne puno da mi objasni kako radi, i dali ima nekih informacija i krekovanju tomb ridera, far cry primal i just cause 3?
Poslednja Izmena: April 10, 2016, 18:23:27 POSLE PODNE od MEDO

My Bike KTM 450 SXF 2008

Bilo je "Å¡uÅ¡kanja" da radi na principu da se enkriptira i dekriptira cijelo vrijeme i tako je "nemoguće" probit, ali su ovi iz Denuvoa izjavili kako to nije tacno i sama kompanija nikad nije izjavila kako zaÅ¡tia radi na koji način. Kineska grupa 3DM je rekla da su skontali kako radit i da zastita koristi  "64-bit encryption maÅ¡inu" koja zahtjeva neke kriptografske kljuceve..

Iako kazu da je "nemoguće" krekovati jest, jer je 3DM krekovao dragon age. Bilo je priča da je 3DM odustao od krekovanja Jus Cause 3 i ostalih novih igirca cija zastita se zasniva na Denuvo, ali su rekli da nikad nece odustati i da su smislili od prilike kako bi mogli probiti crack.

Sve Å¡to su ljudi napravili, mogu to unistiti. ( u ovom slucaju oboriti zastitu)

To je to sto ja znam i sto sam citao po netu

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Mart 09, 2016, 15:52:21 POSLE PODNE
Bilo je "Å¡uÅ¡kanja" da radi na principu da se enkriptira i dekriptira cijelo vrijeme i tako je "nemoguće" probit, ali su ovi iz Denuvoa izjavili kako to nije tacno i sama kompanija nikad nije izjavila kako zaÅ¡tia radi na koji način. Kineska grupa 3DM je rekla da su skontali kako radit i da zastita koristi  "64-bit encryption maÅ¡inu" koja zahtjeva neke kriptografske kljuceve..

Iako kazu da je "nemoguće" krekovati jest, jer je 3DM krekovao dragon age. Bilo je priča da je 3DM odustao od krekovanja Jus Cause 3 i ostalih novih igirca cija zastita se zasniva na Denuvo, ali su rekli da nikad nece odustati i da su smislili od prilike kako bi mogli probiti crack.

Sve Å¡to su ljudi napravili, mogu to unistiti. ( u ovom slucaju oboriti zastitu)

Aham, to sam i ja vidio da se gube kao da su prestali krekovati... A vidim u ovom v2 denuvo se koristi Anti-Tamper i nemoguce je debug raditi, ali vidio sam vec da su neki uspjeli bez modifikovanja .exe fajla otvoriti tomb rider, ali nakon par sec crashuje, rekli su da ce uspjeti to rijesiti...

evo ga to su ovi: http://mkdev.info/
Poslednja Izmena: Mart 09, 2016, 17:32:34 POSLE PODNE od Vuzimir

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Mart 09, 2016, 17:26:46 POSLE PODNE
Citat: MEDO poslato Mart 09, 2016, 15:52:21 POSLE PODNE

Aham, to sam i ja vidio da se gube kao da su prestali krekovati... A vidim u ovom v2 denuvo se koristi Anti-Tamper i nemoguce je debug raditi, ali vidio sam vec da su neki uspjeli bez modifikovanja .exe fajla otvoriti tomb rider, ali nakon par sec crashuje, rekli su da ce uspjeti to rijesiti...

Kazem ti sve Å¡to su ljudi napravili mogu unistiti, tako ce biti sa ovim.

Ono sto Denuvu daje prednost od ostalih jest to Å¡to ga je teÅ¡ko krekovati i treba dosta vremena, onda ce se gameri odlucit da kupe igricu i nece cekati crack i samim tim proizvoÄ'ači igara smatraju uspjesnim Denuvo u odnostu na DRM..

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

AHhah pa da :D i ja bi kupio da imam para, ali jebe mi se :D bolje cekati crack nego da skupljam pare pa bacim...

My Bike KTM 450 SXF 2008