Izrada foruma i web stranica

Započeo Ognjen., Februar 16, 2016, 01:47:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vršim izradu foruma i web stranica, premium i custom SMF teme, za više informacija i kontakt: Skype: ognjen.aux1
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjen S. | Web Design poslato Februar 16, 2016, 01:47:36 PRE PODNE

Vršim izradu foruma i web stranica, premium i custom SMF teme, za više informacija i kontakt: Skype: ognjen.aux1
Ne znam ja kako ce tebi ici web programing||Jako si se ti zaleteo a koliko vidim slabo znas

kad vec komentarisem da ti odgovorim prosto udjes u ugportal img  inst_pr_bg.png

Druze da ti ja kazemm iskreno
Prestani mlatit bzv,ti da si dizajner ti bih svoje nesto smislio..
Nebii krao od Gordona itd tako bi ti bolje bilo da naucis svoje nesto da pravis nego da editas tudje radove sram te bilo :P

Nije svaki template isti, pitao sam jer se nisam snašao, editovao sam ga bez veze, nigde ga nisam objavio nit ništa. Moje radove pogledajte u potpisu dole. Jednostavno ako nekome treba neki forum ili web stranica može da zatraži jer besplatno to radim.
Graphic & Web Designer

Citat: .ılllı.Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Februar 20, 2016, 23:14:33 POSLE PODNE
Nije svaki template isti, pitao sam jer se nisam snašao, editovao sam ga bez veze, nigde ga nisam objavio nit ništa. Moje radove pogledajte u potpisu dole. Jednostavno ako nekome treba neki forum ili web stranica može da zatraži jer besplatno to radim.

Besplatno radis? a svugde pise da prodajes staaa? XD

Citat: Mr.Gordon poslato Februar 20, 2016, 23:40:54 POSLE PODNE
Citat: .ılllı.Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Februar 20, 2016, 23:14:33 POSLE PODNE

Besplatno radis? a svugde pise da prodajes staaa? XD
ne, ne brate, to je za dizajne samo a forume i to dzabe :D
Graphic & Web Designer